New York, I Love You

(2008)

New York, te iubesc

Poster New York, I Love You Postere New York, I Love You

Sinopsis New York, I Love You

Mai mult
New York, I Love You HD

O antologie îndrăzneață, proiectul cinematografic "New York, I Love You" prezintă altoirea a mai multe povești de dragoste petrecute în una dintre cele mai iubite metropole ale lumii: New York.

La fel ca și lungmetrajul "Paris, je t'aime", din anul 2006, "New York, I Love You" face parte dintr-o serie de producții care prezintă povești de iubire grevate pe fundalul metropolelor lumii, prin intermediul unor scurtmetraje ce poartă semnătura unor regizori celebri și reunesc în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: deedha
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Robin Wright Robin Wright Anna (segment "Yvan Attal") (as Robin Wright Penn) Rachel Bilson Rachel Bilson Molly (segment "Jiang Wen") Orlando Bloom Orlando Bloom David (segment "Shunji Iwai")
Natalie Portman Natalie Portman Rifka (segment "Mira Nair") Irrfan Khan Irrfan Khan Mansukhbhai (segment "Mira Nair) Hayden Christensen Hayden Christensen Ben (segment "Jiang Wen")
Christina Ricci Christina Ricci Camille (segment "Shunji Iwai") Chris Cooper Chris Cooper Alex (segment "Yvan Attal") Andy Garcia Andy Garcia Garry (segment "Jiang Wen")
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Visitor Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Palm Pictures

Țara

SUA

Site oficial

New York, I Love You

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Radu47hitman pe 26 Ianuarie 2010 21:07
Cei mai buni regizori, cei mai buni actori şi cel mai bun oraş...
* New York, I Love You - debutul regizoral al actriţelor de la Hollywood, Scarlett Johansson şi Natalie Portman. Portman, deasemenea a participat şi în calitate de scenarist, chiar a şi jucat într-unul din mini-filme.
* Din imaginea anterioară ''Paris, je t'aime - Oraşul iubirii'', în ''New York, I Love You'', 's-au mutat' doar Natalie Portman şi Emilie Ohana, dintre regizori nu a făcut acest lucru niciunul.
* Spre deosebire de primul film, în care au fost optsprezece povestiri despre dragoste, în ''New York, I Love You'' acestea sunt mult mai puţine, numai douăsprezece.
* În primul rând, în lista de regizori, a fost remarcat Woody Allen, apoi, el a trebuit să ia parte în film ca un actor (în nuvela lui Scarlett Johansson), dar în cele din urmă a renunţat la proiect. De asemenea, din lista de regizori, au renunţat Albert Hughes şi Park… citeşte

7 3
Mia_Jolie pe 14 Februarie 2010 19:39
Mai bine nu. M-am plictisit teribil. Nimic nou, nimic interesant.
6 6
mihutsa pe 03 Septembrie 2009 23:09
:D
cu atatia actori celebri trebuie sa fie bun de ceva filmu asta :D
6 6
Mel pe 16 septembrie 2015 20:20
Nu doar „ceva”: este cel mai poetic film de la Lumiere și până azi. Am deschis tv-ul de la jumatea filmului, și...am rămas hipnotizat, cu gura căscată până la sfârșit. Naturalețea jocului tuturor protagoniștilor este de-a dreptul...tâmpitoare: din prima și până în ultima clipă, nu că simți, ci chiar faci parte din film.
SANDA45 pe 17 Septembrie 2012 19:42
Ce sa zic?Distributie grea,film prost.se putea si mai bine dar tot ce mi`am dorit era sa se termine cat mai repede
3 0
kikirikimiki3 pe 25 Mai 2009 20:31
paris je t'aime a fost superb. Sper ca New york i love you sa fie cel putin la fel de bun ca cel dintai.
3 4
DragonMaster pe 29 Noiembrie 2011 18:20
Bunicel
Ma asteptam sa fie mai bun filmul luand in considerare distributia,dar a fost un film bunicel cu cateva povesti interesante care merita vazut o singura data dar doar atat.Ofer nota 6 filmului .
2 0
Ammelie pe 06 Aprilie 2010 13:41
New York, I Love You
Avand in vedere ca Paris Je T'aime mi-a palcut foarte mult, abia asteptam sa il vad si pe New York. Nu m-a dezamagit: acelasi stil fragmentat pe povesti diferite, mici, decupate, bucati de vieti - banale, frumoase, dureroase, rutinate, surprinzatoare. Povesti despre iubiri noi si vechi, pierderi, regasiri, existente... Foarte vizual, scene frumoase ca o fotografie, personaje creionate frumos, lasandu-te sa te intrebi ce exista dincolo, cum este el/ea dincolo de acest moment, cat de mult conteaza momentele pana la urma... Poate ne definesc mai mult decat the full picture. Frumos, poetic, 7.5/10
Povestea mea preferata a fost cea a batraneilor,
Se pare ca in 2011 vor urma: Shanghai, I Love You si Rio, Eu Te Amo

2 0
mona_vasile pe 3 aprilie 2015 17:42
si de ce nu si:Romania, te iubesc! :D
Mel pe 16 septembrie 2015 20:21
S-a făcut deja: „Roumanie, MonAmour”.
adizoo13 pe 26 Ianuarie 2010 01:05
plictis
distributie A-ok, restul.......plictisitor daca vrei sa vezi N.Y. te duci si il vizitezi.....
mai degraba un documentar, scurt metraje despre viata in orasul in care nu stii ce se poate intampla pentru ca se poate intampla absolut orice,.....mandria lor ce sa zic...multicultural, multirasial..o metropola
faci acelasi lucru in Paris, Milano, Bucuresti si sigur e mai interesant

2 2
lili22 pe 06 Septembrie 2019 16:18
Genul de film pe care il vei uita a doua zi, desi s-au implicat regizori remarcabili.
1 0
green_rose pe 06 Iulie 2015 10:32
Pentru mine filmul a fost o dezamagire totala.....
1 0
dandi pe 04 Iunie 2013 21:30
Foarte Bun
La inceput am crezut ca ma v-a plictisi,dar am avut rabdare sa ma uit si am inteles filmul.mini povesti de iubiri care mai de care,tineri mai de varsta 2 batrani chiar, a fost super filmul
1 0
Mel pe 16 septembrie 2015 20:23
Cel mai mare prozator, A. P. Cehov, ar fi semnat toate dialogurile din filmul ăsta care este o coroană de nestemate.
Spikos pe 18 Aprilie 2013 08:04
Punand la un loc secvente disparate culese din viata unor anodini ai New York-ului , foarte diferiti , s-a obtinut din aceste mici crampee pestrite o imagine destul de sugestiva al unui moment al vietii sociale , caracteristic metropolei in cauza ; scenele sunt prezentate cu caldura , simpatie si intelegere pentru locuitorul obisnut , departe de violenta sociala renumita ; oricat ai vrea sau nu , gandul te duce la un alt film de aceeasi factura , "Paris , je t'aime"(2006) , pe care daca nu l-ai apreciat destul atunci , azi , ajungi sa-i recunosti frumusetea mult mai reusita a scenelor si intamplarilor prezentate acolo ; nota 5 .
1 0
Sorin87 pe 09 Iulie 2011 16:48
New York, I Love You
Filmul cuprinde mai multe scurt-metraje,cu si despre intamplari in cel mai cunoscut oras al lumii,New York.Frumos,interesant si comic in unele situatii,drama in altele filmul imbina aceste scurt metraje destul de bine.
1 0
New York, I Love You – scurtmetraje inteligente, cu dragoste
CoolRank: 8/10
- atmosfera & entertainment: 7/10
- regie: 8/10
- actori: 9/10
- scenariu: 9/10
- montaj: 8/10
Nota IMDb: 6.8/10
Pe modelul indelung aclamatei pelicule din 2006, Paris, je t’aime, cu element comun prezenta in distributie a actritei Natalie Portman, New York, I Love You ne ofera un colaj de scene petrecute pe strazile aglomeratului oras american. Fiecare povestire din cadrul antologiei ne ofera o noua perspectiva, o noua interpretare si un nou element de surpriza. Unele dintre povestiri ne vor amuza copios, altele ne vor surprinde total, altele ne vor intrista, iar unele ne ... citeşte

1 0
cotenescu.carmen pe 05 Septembrie 2010 23:55
asta nu va suna prea destept dar: sa imi bag picioarele daca am inteles ceva din filmul asta.
1 2
sibinica pe 21 ianuarie 2016 07:53
Acest film memorabil nu este de tine, puiule!

Spune-ţi părerea despre New York, I Love You

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu New York, I Love You
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells