Me and Earl and the Dying Girl

(2015)

Eu, Earl si sfarsitul ei

Poster Me and Earl and the Dying Girl Postere Me and Earl and the Dying Girl

Sinopsis Me and Earl and the Dying Girl

Mai mult
Me and Earl and the Dying Girl

Greg, un licean excentric (Thomas Mann), își propune să își petreacă ultimul an de liceu ascunzându-se în biroul profesorului de istorie și făcând parodii cam nerușinate la filmele clasice ale cinematografului, care capătă nume precum A Sockwork Orange, Senior Citizen Cane, alături de prietenul său Earl (RJ Cutler).

Toate astea se întâmplă atât timp cât mama sa (Connie Britton) îi pune în vedere să se împrietenească cu o colegă de clasă (Olivia Cooke)…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7

Caseta tehnică

AKA

  • Me & Earl & the Dying Girl

Produs de

Indian Paintbrush

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Fox Searchlight Pictures

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nyuszi pe 26 Septembrie 2015 20:08
Nu stiu… parca toate filmele astea cu adolescenti sunt trase la xerox. O fi vina mea ca nu am crescut in America, si nu le inteleg mentalitatea de "liceu".

Povestea, sa zicem, ar fi fost mult mai impresionanta daca stiam mai multe despre Rachel. Asa, ea a actionat doar ca un catalist pentru Greg, si apoi (supriza!) da coltu' intr-un mod destul de nesurprinzator, bineinteles, nu inainte de a-l "salva" pe Greg, atat academic cat si emotional. Cel mai tare cred ca m-a iritat faptul ca, pare-mi-se, nimanui nu i-a pasat de saraca fata, afara de, proabil, maica-sa. Si poate Earl. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nici despre Earl nu stim mare lucru, decat ca e prietenul lui Greg.

Nu stiu… as fi vrut sa-mi placa filmul, dar cu cat ma gandesc mai mult la el cu atat ma irita mai tare.

4 8
pompiliu.muscalu pe 22 octombrie 2015 15:08
M-am logat aici, cu numele intreg, doar ca sa spun ca ANALFABETII N-AR TREBUI SA-SI DEA CU PAREREA...PROBABIL CA AI VAZUT UN EPISOD DIN DALLAS...
klute pe 18 august 2016 13:46
@pompiliu.muscalu Felicitările noastre că te-ai logat cu numele întreg, pe care avem convingerea că l-ai scris fără greșeală și cu respect pentru toate chichițele alfabetului, dar exagerezi și greșești cînd acuzi comentariul lui nyuszi de analfabetism, căci nu i se poate reproșa decît un scurt derapaj în romgleză ("catalist", cuvînt inexistent pînă acum în română, dar născocit și dăruit nouă de nyuszi, cu gîndul, probabil, la englezescul "catalyst"). În rest, părerea exprimată mi se pare în regulă, și nu doar din punct de vedere gramatical, filmul fiind unul clar supraestimat (de către cei mulți, dar alfabetizați din creștet pînă-n tălpile ciubotelor).
Dragos.87 pe 04 Martie 2017 00:09
Un film emotionant pana la lacrimi din care ai ce invata sa ai bunatate si iubire in suflet.Un scenariu excelent de bun care merita toata stima si un joc actoricesc al actorilor foarte bine realizat.Cu putina munca si staruinta iata ca se pot face si filme bune.Imi place ca au descris foarte bine in imagini durerea cat si sentimentele care se leaga foarte frumos intre ele.De remarcat stilul de filmari pe alocuri foarte interesant cat si modul cum au imbinat imaginile astfel incat sa iti dai seama mai bine,ce sentimente si ganduri au unii oameni.Recomand cu mare drag!
1 0
AnnaMariia97 pe 25 Octombrie 2015 19:03
La început mi s-a părut foarte plictisitor și fără pic de acțiune, dar pe parcurs a început să-mi placă. E o poveste tristă de dragoste, dintre o fată cu leucemie și un tip obișnuit... ” obligația” de a sta cu ea , îl face să se îndrăgostească de ea. :3
1 0
xerses pe 16 Octombrie 2015 14:30
Filmul a avut un mesaj puternic; actorii au reusit sa redea emotii puternice fara prea multe dulcegarii..
1 0
lolozilla pe 24 Septembrie 2015 21:10
Un film superb pentru oameni de calitate care apreciaza inteligenta, imaginatia si un pic de imaturitate atunci cand trebuie (poate mai des decat am crede). Comedie, drama, emotii, idei... Thomas Mann e la fix cu rolul lui. Pare un film de weekend dar lasa o impresie foarte buna.
Nota 9.5

1 0
NOVEMBER pe 28 Septembrie 2015 15:17
Daca va place W. Anderson dar si filmele de rand
Un film decent, pentru adolescenti, dar care tinde sa fie ceva mai mult, si ii iese foarte bine. In general e filmat bine, scenariu interesant dar putin intins, fara mari evenimente pentru un final trist si placut. Un film ce atrage prin umor straniu si actori noi ce fata de filmele contemporane pentru adolescenti, ei nu se prefac atat de evident, si daca o fac, o fac in gluma, si le iese de minune. Unul din cele mai curioase filme din acest an!
1 1
andystarx pe 10 Noiembrie 2015 00:42
Nota 7/10
O drama pentru adolescenti si nu numai,are si cateva momente amuzante si jocul actorilor ,chiar a fost bunicel !Il recomand spre vizionare ,un film chiar bunicel !
1 2
mishulescu pe 20 Octombrie 2023 20:02
Emotionant, inteligent. Actori talentati ce reusrsc sa treaca emotia dincolo de ecran. Bun!
0 0
Mitza_MvP pe 10 Noiembrie 2016 20:04
Mi-as fi dorit sa spun dupa ce am vizionat filmul ca m-a impresionat,dar nu a fost asa.
Un amestec de comedie cu putina drama si lucruri ne duse pana la capat.Acest film este atipic fata de alte filme tocmai pentru ca imbina o drama care in alte filme te-ar fi facut sa plangi,cu o comedie despre adolescenti,
Faptul ca amestecul este de 50/50 il face un film ciudat,si este prima data cand chiar mi-as fi dorit ca un film sa se incadreze intr-un tipar

0 0

Spune-ţi părerea despre Me and Earl and the Dying Girl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Me and Earl and the Dying Girl
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells