Fantomas contre Scotland Yard

(1967)

Fantomas vs. Scotland Yard

Poster Fantomas contre Scotland Yard Postere Fantomas contre Scotland Yard

Sinopsis Fantomas contre Scotland Yard

Comisarul Juve şi ziaristul Fandor debarcă în Scoţia, cu misiunea de a-l prinde pe Fantomas, care le-a impus bogătaşilor o taxă pe dreptul la viaţă. Lordul scoţian care i-a invitat este una dintre potenţialele victime ale lui Fantomas, iar castelul lui va fi folosit drept capcană pentru capturarea răufăcătorului. Însă bietul comisar Juve, în loc să-i apere pe proprietari, devine el însuşi victima umorului macabru al lui Fantomas.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Jean Marais Jean Marais Fantomas / Fandor Louis de Funès Louis de Funès Comisarul Juve Mylène Demongeot Mylène Demongeot Hélène
Robert Dalban Robert Dalban Le directeur du journal Raymond Pellegrin Raymond Pellegrin Fantômas Dominique Zardi Dominique Zardi Le pilote de l'avion
Roland Giraud Roland Giraud extra Henri Serre Henri Serre André Berthier Jacques Dynam Jacques Dynam Bertrand
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Fantomas Against Scotland Yard

Țara

Franta

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 31 August 2012 07:01
Aventuri în castelul bântuit
În cel de-al treilea și ultimul episod al trilogiei, Fantômas impune oamenilor bogați (nobili și gangsteri) un "impozit pe dreptul de a trăi", amenințând să-i ucidă pe cei care nu îl vor plăti. Un aristocrat scoţian îi invită în Scoția pe comisarul Juve, jurnalistul Fandor și logodnica sa Hélène, găzduindu-i în castelul bântuit al său şi dându-le sarcina de a-l captura pe răufăcător.

Spre deosebire de filmele anterioare ale seriei, "Fantômas contre Scotland Yard" se bazează mai mult pe umorul celebrului comic Louis de Funès. Comisarul Juve reuşeşte ca de obicei să se facă de râs, el devenind victima farselor extravagante ale răufăcătorului. Sunt prezente fantome, morţilor care apar şi dispar, o vânătoare de ogari etc. Partea aventuroasă este trecută pe plan secund, deoarece Jean Marais avea mai mult de 50 de ani la momentul… citeşte

5 1
cetateanu pe 22 Octombrie 2010 20:35
A treia parte a seriei, „Fantômas contra Scotland Yard“, inclusă are acţiunea plasată în Scoţia.
Este un melanj de comedie şi thriller şi apelează, dincolo de talentul actorilor, la o succesiune de maşinării infernale, inspirate din seria James Bond. Fantômas hotărăşte să impună celor bogaţi o taxă pentru dreptul de a trăi. Milionarul Lord McRaschley (interpretat de Jean-Roger Caussimon) refuză să accepte şi îi invită la castelul său pe comisarul Juve şi pe ziaristul Fandorin, pentru a-l atrage în cursă pe Fantômas.

4 0
Blood_Major pe 09 August 2010 23:07
Ultimul film din seria Fantomas , care mie mi se pare magnifica !
4 2
matew10 pe 06 Februarie 2012 12:02
Inventivitatea lui Fantomas nu are margini. De aceasta data isi manipuleaza urmaritorii, deviaza atentia muritorilor si devine poate un nou capitan "Nemo" pentru umanitate. La castel, impreuna cu ziaristul, calare, bravul nostru comisar ne ofera o noua portie de ras incercand sa puna mana pe vesnicul „evadat” intunecat.
2 0
Vegetarian pe 10 Noiembrie 2011 14:01
Bogatii ar trebui sa plateasca un impozit pt dreptul de a trai ? In filmu asta contractul prin care un bogat trebuia sa plateasca 3 mil $ in termen de 1 an . Prima luna de intarziere se sanctioneaza cu o dobanda de 10 % , adica 300.000 $ . A doua luna de intarziere la plata sau divulgarea contractului se pedepseste cu moartea .
. . . Bogatii care locuiesc in castele izolate ar trebui sa isi monteze pe proprietatea lor plase sau sisteme antiaterizare pt minielicoptere . La inceputul filmului Fantomas fuge cu un minielicopter ca si Ceausescu . Primaria Slobozia intentiona sa monteze asemean plase (!? ) ca sa interzica accesul elicopterelor SMURD pe terenul municipal de fotbal , pentru a impiedica deteriorarea acestuia ..

2 2
CristiN pe 03 Februarie 2011 02:38
Ce pot sa zic , mie mi-a placut filmul . Fiecare cu genurile lui . Gusturile nu se discuta .
2 3
ALex pe 11 August 2006 00:31
Asta clasica!!!Te uiti la film si raz de fiecare data!!!Nu mai sunt asa filme....sPER SA MAI REPETE!!!!
2 3
user-59cfc5e0991ba pe 16 Iunie 2023 15:30
Șmecher ce să mai, ținând cont că este făcut în 1967, și Louis de Funes actor celebru.
Merita văzut dacă ai viziunea când a fost realizat și ce tehnologie exista atunci și dacă îți plac clasicii actori ai vremurilor apuse.
Recomand

1 0
cosmin_kedii pe 25 Aprilie 2013 08:47
Andre Hunnebele este un regizor foarte mare. Îmi place scena în care Helen este urmărit de oameni lui Fantômas călare ,iar sfarsitul este inteligent.
1 1

Spune-ţi părerea despre Fantomas contre Scotland Yard

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fantomas contre Scotland Yard
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells