Empire of Light

(2022)

Empire of Light

Poster Empire of Light Postere Empire of Light

Sinopsis Empire of Light

Empire of Light SUB

O poveste de dragoste plasată în și în jurul unui vechi și frumos cinematograf aflat într-un oraș de pe coasta de est a Angliei anilor '80.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Vezi pe Disney+
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Neal Street Productions, Searchlight Pictures

Distribuitorul international

Searchlight Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ffilme.ro pe 31 Ianuarie 2023 16:18
Cel mai recent film Oscar Bait
Genul meu cel mai puțin preferat din toate filmele este Oscar Bait. Și acest film este un exemplu foarte clar în acest sens. Ultimul film al lui Sam Mendes, 1917, a fost unul dintre cele mai bune filme de război pe care le-am văzut vreodată. O astfel de cădere din grație. Actoria este decentă, în afară de Olivia Coleman, care a fost grozavă ca de obicei. Drama a fost forțată, manipulativă și necâștigată. Nu știa dacă voia să fie o poveste de dragoste sau dacă voia să fie despre singurătate sau rasism. Era banal peste tot. Celălalt aspect pe care l-am apreciat foarte mult a fost cinematografia de la GOAT Roger Deakins. În general, Empire of Light nu este chiar așa de rău. Dar a fost incredibil de plictisitor și neconcentrat, ceea ce a făcut-o de uitat.
1 3
mladitza pe 27 iunie 2023 17:09
Mie mi-a plăcut. Cam multe subiecte abordate într-adevăr, dar filmul are poezie, melancolie și lumină, iar acestea pe mine m-au atras. Plus Olivia Colman, într-adevăr, e una dintre actrițele mele preferate.
Mishu25 pe 05 Iulie 2023 18:12
Un film care pare foarte personal pentru regizorul Sam Mendes, mai degrabă o colectie de amintiri, diverse întâmplări pe care le-a observat sau care l-au marcat în copilărie, unele înțelese probabil mult mai târziu. De aceea nu aș obiecta că filmul abordează prea multe teme. Olivia Colman mi s-a părut absolut genială, realizarea e bună, dar impactul emotional nu e totusi atat de puternic per total. Cei care fac pronosticuri la Oscar l-au avut in top, evident acele statistici sunt facute mecanic(tot felul de paralele cu filmele precedente ale regizorului, actorilor, temele abordate), majoritatea nu vad un film in viata lor, iar cand nu se concretizeaza toata lumea catalogheaza filmul drept esec.
0 1

Spune-ţi părerea despre Empire of Light

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells