Articole Aliens in the Attic

(2009)

Extratereștrii din mansardă

Despre distribuție

KEVIN NEALON (Stuart) este cel mai bine cunoscut pentru aparițiile sale timp de 9 ani la Saturday Night Live, pe NBC. Mai recent, a fost lăudat de critici pentru rolul din serialul de pe Showtime "Weeds". Serialul a fost onorat în 2006, 2007 și 2009 la Globul de Aur, unde a fost nominalizat pentru cel mai bun serial de televiziune la categoria Muzicale sau Comedii. Anul trecut, Nealon a scris o carte intitulată Yes, You’re Pregnant But What About Me?, o privire amuzantă a perspectivei bărbatului vizavi de sarcină.

Nealon poate fi văzut în filmul independent "Remarkable Power" cu Tom Arnold, în care Nealon portretizează gazda unei emisiuni nocturne, care se dă peste cap ca să-și relanseze emisiunea anulată. Nealon a avut un rol principal alături de Adam Sandler în "You Don’t Mess with the Zohan" care a avut încasări de 201 de milioane de dolari în întreaga lume. Dintre alte filme ale sale, enumerăm: "Anger Management", "Joe Dirt", "Eight Crazy Nights", "The Wedding Singer", "Happy Gilmore", "Daddy Day Care", "Good Boy", "Roxanne" și "Grandma’s Boy."


ROBERT HOFFMAN (Ricky) a finalizat producția la mai multe filme independente, inclusiv filme Blue Streak, "Say Hello To Stan Talmadge" cu Agnes Bruckner și Jennifer Coolidge, comedia din anii '80, "Young Americans" cu Topher Grace, Anna Faris și Dan Fogler, și comedia "We Got the Beat" al scenaristului și regizorului Jon Artigo. De asemenea, recent, a încheiat producția la drama "Burning Palms" cu Zoe Saldana, Dylan McDermott și Brittany Murphy.
Hoffman a jucat în filmul cu succes la box office de la Disney, "Step Up 2: The Streets" care a avut încasări de peste 150 de milioane de dolari în întreaga lume. Alte filme includ: "She’s the Man", "Bag Boy" și "You Got Served."


DORIS ROBERTS (Nana Rose) a jucat timp de 9 ani rolul lui Marie Barone din "Everybody Loves Raymond", devenind una dintre cele mai populare actrițe de comedie din televiziune.
Roberts se laudă cu patru Premii Emmy numai pentru "Everybody Loves Raymond" și un al cincilea pentru portretizarea dramatică a unei femei fără adăpost din "St. Elsewhere". Deține rolul titular în serialul lacrimogen de pe canalul Hallmark, "Mrs. Miracle", o rețea cu care a colaborat multă vreme. Înainte, a avut un rol principal în filmul de comedie "Grandma’s Boy", apoi a jucat în filmul lui Garry Marshall, "Keeping Up with the Steins."

Roberts a apărut pe Broadway și în numeroase producții de succes, incluzând "It’s Only a Play", Desk Set", "The American Dream", "The Death of Bessie Smith", "The Office", "Marathon 33", "The Color of Darkness", "The Secret Affairs of Mildred Wild", "The Natural Look", "Last of the Red Hot Lovers", "Cheaters" și "Bad Habits", pentru care a câștigat Premiul Outer Critics Circle.
Trecând pe marele ecran, Roberts a atras atenția pentru munca ei din "A Fish in the Bathtub", "My Giant", "Walking to Waldheim", "The Grass Harp", "Used People", "National Lampoon’s Christmas Vacation", "The Night We Never Met", "Something Wild", "Barefoot In the Park", "No Way to Treat a Lady", "A Lovely Way to Die", "Honeymoon Killers", "A New Leaf", "Such Good Friends", "Little Murders", "Heartbreak Kid", "Hester Street", "The Taking of Pelham one-Two-Three", "The Rose", "Good Luck Miss Wyckoff", "Rabbit Test", "Simple Justice", "Number One With a Bullet" și "Mamma Mia!"


TIM MEADOWS (Șeriful Doug Armstrong) este unul din cei mai longevivi membri din trupa de la Saturday Night Live, având apariții timp de 33 de ani. În această perioadă a creat personaje memorabile, inclusiv pe Leon Phelps, afemeiatul și Lionel Osbourne, gazda emisiunii fictive despre Afaceri Publice, "Perspectives". De asemenea, i-a imitat inegalabil pe O.J. Simpson, Ike Turner și Sammy Davis Jr.

După ani de zile de filme la bazate pe scheciuri de la "Saturday Night Live", inclusiv "Coneheads" și "Wayne's World 2", Meadows a primit primul rol principal într-un film, ca eroul afemeiat din producția din 2000, "The Ladies Man." În același an, a plecat de la Saturday Night Live și s-a alăturat echipei de la NBC în "The Michael Richards Show", iar în 2002 s-a alăturat membrilor din serialul de pe NBC "Leap of Faith."
Meadows a jucat rolul unui director de școală în comedia de succes "Mean Girls" și a mai jucat în comedia "Benchwarmers". Filmele sale recente includ "Walk Hard: The Dewey Cox Story" și "Semi-Pro", iar de curând a jucat rolul lui Paul în "The Bill Engvall Show" de pe TBS.


ASHLEY TISDALE (Bethany Pearson) a devenit rapid una dintre cele mai strălucite talente de la Hollywood atât pe ecran, cât și la televiziune. Cel mai cunoscută pentru rolul lui Sharpay Evans din serialul "High School Musical", Tisdale a jucat cu Zac Efron în filmul muzical original "High School Musical", regizat și coregrafiat de Kenny Ortega. Filmul a avut premiera în ianuarie 2006 și a fost cel mai bine cotat serial de televiziune din istoria Canalului Disney.

Meritele sale actoricești includ, de asemenea, un rol în filmul artistic "Donnie Darko" cu Jake Gyllenhaal, Maggie Gyllenhaal și James Duval. A apărut regulat în "Nathan’s Choice", "Mayor of Oyster Bay" și "The Howie Mandel Pilot", și a avut roluri recurente în "The George Lopez Show", "Still Standing" și "The Hughleys." Aparițiile speciale includ "Grounded for Life", "Strong Medicine", "Boston Public", "Seventh Heaven", "Malcolm in the Middle", "Charmed", "Hannah Montana", "Once and Again" și "Saturday Night Live."


Skip * este liderul extratereștrilor, dar arată ca un tip rău. E obsedat de un dispozitiv de control al minții care poate face din cineva un zombi sau un robot. (Din fericire, acesta funcționează numai la adulți). E scund, dolofan și se enervează mai ales pe ceilalți extratereștri pe care-i consideră niște ratați. Vocea este a lui J.K. Simmons.

TAZER ** este o adevărată pacoste... la mansardă. E puternic, dur, intoxicat - și foarte, foarte prost. Acționează înainte să gândească... dacă gândește vreodată. Pe Zirkonia, a petrecut, probabil, mult timp în sala de forță și prea puțin la școală. E ca un bătăuș de la școală... dar arată mult mai ciudat. Vocea este a lui Thomas Haden Church


RAZOR *** singura fată din echipajul de extratereștri e oarecum atrăgătoare... pentru o zirkoniană. E atât frumoasă, cât și o "fiară". Nu poate înțelege de ce nu sunt în stare să ducă misiunea la bun sfârșit, și anume preluarea Pământului. Nu-i vine să creadă cât de proști sunt co-echipierii ei. Vocea este a lui Kari Wahlgren

Sparks **** este cu siguranță cel mai drăguț zirkonian. E cam neîndemânatic, dar și voi ați fi, dacă ați avea 4 brațe! Un adevărat artist al improvizațiilor, Sparks face multe lucruri în același timp și poate repara aproape orice. (Cele patru brațe sunt de mare ajutor) Nu e foarte diferit de copiii de pe Pământ, dacă nu luați la socoteală cele patru brațe. Vocea este a lui Josh Peck

CARTER JENKINS (Tom Pearson) s-a născut în Tampa Florida, pe 4 septembrie 1991. La vârsta de 7 ani s-a hotărât că vrea să fie actor și a început să joace la teatrul comunitar, apoi în reclame locale și naționale. La vârsta de 11 ani, cu sprijinul și încurajarea părinților, Carter era pregătit să dea audiții pentru roluri de film în Los Angeles. A apărut în emisiuni de televiziune ca "Surface", "Viva Laughlin", "CSI Miami", "House", "CSI: NY", "Without a Trace", "The Bernie Mac Show" and "Unfabulous."
Pe marele ecran, Carter a apărut în "Bad News Bears", "Keeping up with the Steins", "Life is Ruff" și în scurt-metrajul premiat "A Day’s Work". Urmează pelicula "Arcadia Lost", în care Carter joacă alături de Haley Bennett și Nick Nolte.


AUSTIN BUTLER (Jake Pearson) s-a născut în Anaheim, California, în anul 1991. Și-a început cariera în emisiunea de pe Nickelodeon, "Ned’s Declassified School Survival Guide". A apărut apoi în mai multe reclame și a deținut roluri în seriale ca "Hannah Montana", "Zoey 101", "Out of Jimmy’s Head" și "iCarly." Apoi a pus mâna pe un rol mai mare și mai diferit, ca James în "Zoey 101".
În prezent, filmează la serialul "Ruby and the Rockets", scris de producătorul executiv Shaun Cassidy. În serial mai apar David Cassidy, Patrick Cassidy, Alexa Vega și Katie Amanda Keane. Austin portretizează un muzician aspirant și s-a bucurat de pregătirea pentru rol luând ore de canto, chitară și pian.


ASHLEY BOETTCHER (Hannah Pearson) este dintr-o comunitate mică gen fermă din nordul Texasului, unde locuiește împreună cu părinții ei, doi câini și pisici. E educată acasă. La o vârstă foarte fragedă, Ashley a dezvoltat o capacitate de a comunica eficient și cu adulții și cu copiii deopotrivă.
Ashley a luat lecții de dans la doi ani, care au dus la concursuri. Primul ei solo a fost în "Animal Crackers", unde judecătorii au rămas uimiți de prezența pe scenă a tinerei.

La vârsta de 3 ani, Ashley a dat prima probă pentru o reclamă; a doua zi după audiție a primit primul ei rol principal. La 4 ani, a început oficial lecții de actorie și în anul următor a acceptat să fie reprezentată de o agenție de talente din Los Angeles.
Ashley a primit numeroase premii pentru munca sa, inclusiv un Premiu Rising Star.

HENRI YOUNG (Art Pearson), fratele geamăn de 12 de ani a lui Regan este genul de om care adoră intrările spectaculoase și trăiește să râdă sănătos. Poate fi de asemenea, un elev incredibil de concentrat și sârguincios atât în viață, cât și în lumea artelor.
Henri a debutat în actorie la Teatrul Geva din Rochester, NY, jucând în producțiile din 2006 și 2007 după Charles Dickens, "A Christmas Carol".


REGAN YOUNG (Lee Pearson), fratele geamăn de 12 de ani a lui Henri, are simțul umorului și radiază ceva ce e cel mai bine descris ca molipsitor. Ce a început ca o dragoste de a juca în școală a evoluat într-o pasiune pentru teatru profesionist, mai ales în comedii muzicale cum ar fi "The Producers" sau "Spamalot". În timpul celor două luni la Geva cei doi frați au obținut rolurile din "Extratereștrii din mansardă". În plus, Regan este un artist talentat, un toboșar talentat și a participat la întreceri de schi mai toată viața. Ca și fratele său geamăn, ține să-și facă singur cascadoriile.

Despre echipa de producție
jinglebells