Articole A Bigger Splash

(2015)

A Bigger Splash: Pasiuni Periculoase

Declaraţia regizorului

Pentru ultimul meu film, / Am Love, am vrut să explorez cercul închis al lumii bune din Milano și ceea ce se întâmplă când apare dorința adevărată și periculoasă și consecințele sale mortale.
În A BIGGER SPLASH: Pasiuni periculoase, am creat un film despre iubire, frumusețe, dorință, sex, sexualitate și pericolul unui fost iubit care, prin prezența și acțiunile sale, poate genera un comportament destructiv și poate aduce înapoi trecutul personajelor noastre principale.

Și, dezlănțuind trecutul, personajele noastre sunt trase în cea mai autentică versiune a lor și intră într-o relație încâlcită de sex și dorință arzătoare, care îi împing către o latură întunecată. O văd ca pe o dramă modernă a relației psihologice; structura noastră cinematică clasică prinde viață în cel mai modern mod de a povesti, cu personaje care le poartă către un punct culminant plin de suspans și tulburător.

M-am inspirat de la Roberto Rossellini, din energia brută a lui Martin Scorsese și din viziunea profund umană a lui Jonathan Demme. De asemenea, iubesc operele Patriciei Highsmith și ale lui Paul Bowles, cu sentimentul lor acut de noir și capacitatea de a capta personajele într-o lume străină de a lor. Iar acest lucru scoate la iveală cele mai sincere impulsuri ale lor; în general, înseamnă pasiunea și pericolul iubirii intense și cele mai întunecate colțuri ale sale.

Am început de la ideea unei fracturi între o lume care nu mai există - lumea rock 'n' roll-ului de la sfârșitul secolului XX - și un soi de nou conservatism care, într-un fel, ne conduce în ziua de azi. Pentru mine, A BIGGER SPLASH: Pasiuni periculoase este un portret adevărat contemporan al vremurilor noastre și o latură a Italiei care este rezervată, de obicei, unui număr mic de oameni.

Aici, oamenii care, aparent, au ceea ce-și doresc, sunt foarte vulnerabili și încearcă că se retragă din lumea lor, dar se trezesc acaparați de ea. Iar după ce acest lucru se întâmplă, fascinația, pasiunea, siguranța sunt deschise și coboară la cele mai primare instincte. Însă, de aici chiar crește ceva.

Sinopsis
jinglebells