20 Days in Mariupol

(2023)

20 de Zile în Mariupol

Poster 20 Days in Mariupol Poster 20 Days in Mariupol

Sinopsis 20 Days in Mariupol

20 Days in Mariupol

În timp ce începe invazia rusă, o echipă de jurnaliști ucraineni blocați în orașul asediat Mariupol se luptă pentru a-și continua munca de documentare a atrocităților războiului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.6
Un premiu Oscar, 2 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • 20 dage i Mariupol

Produs de

Associated Press, Frontline PBS

Distribuitorul international

PBS Distribution

Țara

Ucraina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Smrs pe 08 Iulie 2024 01:12
Foarte bun
Tulburător. Neinteresant de partea cui ești în acest război, pentru că greșeli sunt și de o parte și de alta, documentarul vine cu imagini live, legate intre ele fix ca pentru un film neregizat, în care este suficient doar să te pui în locul oamenilor de rând, atât. Indiferent că se termină, indiferent că vor fi ajutați, pierderile sunt enorme. Nu puteau fi evitate pierderile de vieți, oricât s.ar spune.. n.ai cum să tragi cu bombe și să nimerești doar garnizoane militare și locuri strategice.
Astăzi, lumea s.a obișnuit, știrile nu mai încep cu războiul, toți ne.am reluat viețile, insă undeva acolo încă se mai scriu zile ca în Mariupol...

1 0
alexandru_fejer pe 25 Februarie 2024 01:21
De la începerea războiului de ce nu arătați și bărbații ucraineni care acum își etalează mașinile luxoase prin România ( cu toate că era interzis sa treacă granița bărbați între 18-65 ani). Șpaga care s-a dat la vameși ca ei să ajungă în România și alte zone sigure, faptul ca Ucraina este favorizată la marfa de export din ceea ce se cultivă și fermierii români cât și alți fermieri din alte țări europene rămân cu marfa care se strică ( de acolo și grevele fermierilor care au avut loc în România și în alte țări din occident).

Sunt și alte probleme în România și altele la nivel mondial. Copii care nici măcar nu știu cum este gustul ciocolatei, copii care mor de foame și de sete, de malarie si alte bolii si din păcate nu au acces la tratament adecvat. Dar nu am văzut niciodată un documentar despre situația lor sau măcar să… citeşte

1 10
TdMarius pe 25 februarie 2024 01:31
Ai gresit pagina baietu', mergi pe site-ul celor de la antena 3 sau romania tv...
thuglifen pe 10 martie 2024 17:11
are dreptate

Spune-ţi părerea despre 20 Days in Mariupol

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells