100 Years of Warner Bros.

(2023) - Serial TV

100 de ani de Warner Bros.

Poster 100 Years of Warner Bros. Poster 100 Years of Warner Bros.

Sinopsis 100 Years of Warner Bros.

Mai mult

100 YEARS OF WARNER BROS., este o docuserie de 4 părți, narate de Morgan Freeman și regizate de regizorul Leslie Iwerks (The Imagineering Story, Recycled Life), nominalizata la premiile Oscar și la Emmy.

Explorând impactul Warner Bros. asupra artei, comerțului și culturii, 100 YEARS OF WARNER BROS. spune povestea fără precedent a legendarului studio de divertisment la aniversarea a 100 de ani. Cu perspective și povești la persoana întâi de la regizori,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 17 Iunie 2023 02:40
100 YEARS OF WARNER BROS., docuseria de 4 părți,narate de Morgan Freeman și regizate de regizorul Leslie Iwerks (The Imagineering Story, Recycled Life), nominalizat la premiile Oscar și la Emmy. Explorând impactul Warner Bros. asupra artei, comerțului și culturii, 100 YEARS OF WARNER BROS. spune povestea fără precedent a legendarului studio de divertisment la aniversarea a 100 de ani. Cu perspective și povești la persoana întâi de la regizori, actori, directori, jurnaliști și istorici, cele patru părți urmăresc începuturile,cu mici șanse de reușita,ale Warner Bros. – de la înființarea acesteia la începutul anilor 1920 de către patru frați dintr-o familie de imigranți, prin decenii de riscuri creative și povestiri de impact, la fuziunile istorice din anii 2000 care au transformat compania într-o putere globală de divertisment.
0 0

Spune-ţi părerea despre 100 Years of Warner Bros.

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells