WebSiteStory, de vineri în cinematografe

15 Mai 2010
WebSiteStory, de vineri în cinematografe

Vineri, la Cinema PRO, a avut loc premiera oficială a filmului de debut al regizorului Dan Chişu. Filmul rulează deja în zece cinematografe din ţară: cinci din Bucureşti (Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, Cityplex, Cinema City Cotroceni), dar şi în Constanţa (Cityplex), Cluj (Cinema City), Timişoara (Cinema City), Piteşti şi Bacău.

Printre invitaţii premierei de gală s-au numărat domnul Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Robert Turcescu, Maria Dinulescu, Dalia Puşcă, Mircea Badea şi Carmen Brumă, Dan Capatos, Monica şi Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc, Andreea Mantea, Marian Ionescu, “Puştiu’ şi Cătălin Dezbrăcatul”, Costi Ioniţă.

Proiecţia s-a realizat cu sala arhiplină, în faţa unor invitaţi entuziaşti. La final regizorul Dan Chişu a urcat pe scenă în ropote de aplauze, urmat apoi de actori şi de echipă.

Oreste a fost catalogat de public drept cea mai mare surpriză, rolul său fiind total diferit de imaginea pe care acesta şi-a creat-o în ultimii ani.

Petrecerea a continuat în Silver Church unde invitaţii au stat de vorbă cu regizorul şi actorii.

"Dacă la fiecare proiecţie a filmului am avut emoţii, după reacţia invitaţilor de aseară şi mai ales după cea a publicului 100% tânăr de la Constanţa nu pot decât să confirm faptul că WebSiteStory este un film de public", a declarat regizorul Dan Chişu.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 15 mai 2010 10:33
sper sa fie frumos
remus pe 16 mai 2010 03:57
intr-adevar e foarte greu sa cauti filmul pe site ca sa vezi despre ce e vorba in el
yonazoitei pe 18 mai 2010 23:47
abia astept sa-l vad....promite multe si sigur va fi un film de exceptie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells