Wall Street: Money Never Sleeps conduce în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 27 Sep 2010
Wall Street: Money Never Sleeps conduce în box-office-ul american

Banii spectatorilor americani nu au stat degeba nici în acest week-end şi s-au îndreptat către buzunarele producătorilor continuării filmului Wall Street de acum 23 de ani. Dacă “lăcomia este bună”, 19 milioane de dolari sunt şi mai buni pentru Wall Street: Money Never Sleeps şi plasează filmul lui Oliver Stone pe primul loc în box-office.

Primul pas în domeniul animaţiei pentru Zack Snyder (care a regizat până acum filme ca Dawn of the Dead, 300, The Watchmen), filmul 3D Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole a încasat cu câteva milioane mai puţin decât locul I, mai precis 16,3 milioane. Aflat pe locul 3, “Oraşul” lui Ben Affleck, câştigătorul de săptămâna trecută, face faţă cu brio premierelor şi mai adună 16 milioane de dolari.

Kristen Bell nu a reuşit să surclaseze, cu al său You Again, comedia romantică a Emmei Stone, Easy-A, ce a strâns şi în acest sfârşit de săptămână 10,7 milioane. You Again intră deci pe locul 5, cu 8,3 milioane de dolari.

Devil trece, în a doua săptămână de la lansare, în jumătatea inferioară a clasamentului cu 6,4 milioane, iar Resident Evil: Afterlife adună 4,9 milioane de dolari, ajungând astfel la un total de 52 de milioane de dolari în a treia săptămână de când rulează în cinematografe.

Alpha and Omega, animaţia celor de la Lionsgate, coboară pe locul 8, cu 4,7 milioane, iar la mare distanţă se situează şi Takers cu doar 1,65 milioane.

Inception pare că s-a “inoculat” în box-office-ul american şi refuză de 11 săptămâni să părăsească Top 10, cu 287 milioane de dolari strânşi în total, din care 1,2 milioane în acest week-end.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 27 septembrie 2010 10:50
Va rog sa asteptati rezultatele reale care apar in noaptea asta; am vazut ca nu schimbati mai deloc rezultatele estimate (incasarile pt weekend sunt estimate de catre studiourile de filme (habar n-am prin ce tehnici stiu acestea la care film se duc oamenii duminica, in ultima zi de weekend)) care se dau si pe site-urile de specialitate, dar acolo macar ei updateaza rezultatele reale. Nici sapt trecuta nu ati schimbat nimic, "Machete" e in top 10 pe locul 10 si "Inception" e pe 9, dar la voi au ramas rezultatele estimate si "Eat Pray Love" inca il aveti in top 10, desi rezultatele reale au aratat ca este pe locul 11 !

Mai mult ca sigur ca se va schimba ceva in Top 10 pana maine, mai ales intre locurile 2 si 3 si ultimele 4 locuri (sunt estimari sub un milion de dolari) !

"Wall Street 2" sunt curios daca o sa aiba acelasi succes si la noi, mai ales ca a fost lansat in acelasi timp si in SUA !!

razvan pe 27 septembrie 2010 12:16
cred ca ati uitat `The Town`
Gebeleizis pe 15 iunie 2011 01:04
Wall Street:Money Never Sleeps a fost un film bun, dar net inferior primei parti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells