Wall Street: Money Never Sleeps

(2010)

Wall Street: Banii sunt făcuți să circule

Poster Wall Street: Money Never Sleeps Postere Wall Street: Money Never Sleeps

Sinopsis Wall Street: Money Never Sleeps

Mai mult
Wall Street: Money Never Sleeps ro

"Wall Street: Banii sunt făcuți să circule" este o poveste despre bani făcuți cu orice preț și oameni care ar face orice ca să poată pătrunde în cel mai exclusivist club de bogăție și putere. În același timp, spune povestea încercărilor unui bărbat disperat de a se apropia din nou de fiica sa - o legătură amenințată și de eforturile la fel de mari de a fi reprimit în lumea pe care a lăsat-o în urmă.

În 2001, Gordon Gekko (Michael Douglas), după anii de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Wall Street 2

Produs de

Edward R. Pressman Film

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Twentieth Century-Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Taguri

Box office Wall Street: Money Never Sleeps

Weekend premieră (20.09.2010)
  • Loc 2
  • Spectatori 15.644
  • Încasări (RON) 284.036,00
Total
  • Spectatori 73.537
  • Încasări (RON) 1.214.572,21
  • Încasări (USD) 391.228,31

Părerea criticului

Pitbull pe 04 Octombrie 2010 11:19
Rezultate bivalente
"Wall Street: Money Never Sleeps" - Rezultate bivalente
Dar nu mai cade ca-n trecut, în mări, din tot înaltul...

E lucru ştiut că Oliver Stone este unul dintre cineaştii cei mai înclinaţi spre subiectele reale de mare acuitate, tratate fie ca documentare propriu-zise sau sub forma docudramei, fie prin dezvoltări ficţionale. Mai ales având în vedere existenţa primului "Wall Street" (1987), nu e deloc surprinzător că, după crahul de acum doi ani, Stone a revenit asupra temei şi a subiectului - din păcate, cu rezultate bivalente. Deşi se urmăreşte cu inters viu şi dăruieşte destule satisfacţii estetice, "Wall Street: Money Never Sleeps" nu se ridică la înălţimea antecesorului său, ba chiar dezamăgeşte în raport cu multe alte filme de ficţiune din creaţia autorului.
Principala problemă e că, deşi axat în jurul declanşării… citeşte

13 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zilesinopti pe 23 Septembrie 2010 10:51
Prea multe emotii, prea putin Wall Street
Mi-au placut: imaginea, soundtrackul, citeva replici, jocul lui Douglas, insightul (care-ar fi putut fi mai consistent) despre Wall Street, imaginile din New York, filmul e dinamic si smart.
Nu mi-au placut: jargonul financiar rostit foarte rapid, m-am enervat de citeva ori ca mi se parea ca o sa ratez intriga filmului din cauza ca n-am un master in economie, fizicul lui Douglas (se vede ca e bolnav, ultra injectat si machiat, te cam sperie), Carrey Mulligan (care plinge in absolut toate scenele in care apare; la inceput e induiosator, pe parcurs devine enervant), povestea subtire a contului din Elvetia, povestea si mai subtire a simpaticului doctor care are nevoie de 100 de milioane si tot asa.
Filmul e lung, dar o sa va prinda.

15 6
White.Lily pe 30 Septembrie 2010 11:56
Odata cu acest film am avut o revelatie: "Nu este vorba despre bani. Este vorba despre joc". In urma vizionarii acestui film mi-am dat seama ca nu are importanta ca poate ai deja 70 de ani, ca poate deja ai o "mica" avere...de fapt tot ce conteaza este puterea, competitia si satisfactia sa stii ca tot tu esti cel mai bun dintre toti.
Asadar, un film despre putere, care arata pana unde poate sa mearga cineva pentru a ajunge in varf.
Mi-a placut in mod deosebit felul in care a fost filmat, cadrele, faptul ca nu a fost doar un film pur economic si nu il ultimul rand jocul lui Michael Douglas care in ciuda problemelor de sanatate a fost plin de viata si revigorant. Si tot la capitolul actori, Shia LaBeouf a fost foarte credibil in rolul de broker "justitiar".
Prin urmare, un film ok, de bun gust printre alte filme de "efecte speciale"....

10 2
Ammelie pe 03 Noiembrie 2010 14:48
Wall Street: Money Never Sleeps (2010)
Pregatindu-ma sa vad filmul acesta, am vazut cu o saptamana inainte Wall Street. Consider ca tocmai comparatia cu primul film ii da profunzime celui din 2010. Pentru ca doar prezenta lui Gekko si 'umbra' personalitatii si filozofiei lui de viata merita notate. M.Douglas joca bine, ESTE Gekko peste care au trecut niste ani, ceea ce e perfect. C.Mulligan e o draguta, dar prea suparata pe tatal ei jumatate de film, prea dispusa sa il ierte cu usurinta in vreo 2 scene. S.LaBeouf e cam bla, nimic deosebit. (M-am referit la personajele jucate de ei, desigur). In rest, povestea este prea subtire, iar ritmul actiunii prea alert pt mine (da, stiu ca e Wall Street, dar eu am nevoie de timp sa procesez toti termenii aceia :P) 6/10
5 2
florentinaas pe 11 Octombrie 2010 09:09
nimic deosebit
Prea putine replici interesante- desi subiectul este lejer un mare generator de replici demne de retinut
5 12
cezarika21 pe 23 Aprilie 2013 08:24
Ambiţii nerealizate
Încă de la apariţia lui "Wall Street" mai mulţi cinefili au solicitat realizarea unei continuări care să arate ce s-a întâmplat cu milionarul Gordon Gekko, după arestarea sa. Din păcate, anii au trecut, iar lumea s-a schimbat. Noul film nu are entuziasmul primului, scenariul fiind lungit, mult mai diluat şi complicat cu secvenţe de acţiune şi cu o poveste sentimentală inutilă. Promisiunile cineaştilor nu s-au realizat, filmul neridicându-se la aşteptările publicului.

"Money Never Sleeps" nu-i totuşi chiar atât de prost cum spun unii, dar este cu mult sub nivelul lui Wall Street. Acela este o capodoperă, pe când sequel-ul e un film bun şi atât, fără sclipiri, fără replici memorabile inedite şi fără interpretări de excepţie. Personajele nu mai au carisma din primul film. Unele secvenţe sunt reuşite, pe când altele par a fi în plus.… citeşte

4 1
Al3xX09 pe 06 Octombrie 2010 19:01
Al3xX09
Se pare ca dupa Charlie Sheen, i-a venit randul lui Shia LeBeouf sa fie initiat de Michael Douglas, acum si mai intelept.
4 7
farlifus pe 30 Septembrie 2010 18:00
snoorrrrr
Recunosc ca eram un pic obosita insa este plictisitor filmul asta...tot astepti punctul culminant si nu se intampla nimic!!da ' nimic nimic
4 9
weedmaster pe 29 octombrie 2010 19:41
daca esti prea proasta sa-l intelegi.
Spaghete pe 11 noiembrie 2010 17:57
Haha, credeam ca-s singurul caruia filmul i-a lasat aceasta impresie..."tot astepti punctul culminant si nu se intampla nimic". Cat despre ipochimenul de mai sus, nu se poate compara decat cu el insusi, constat cu mahnire ca sunt multi monstri liberi. Pe asta l-as bate cu bordura lu' Videanu peste degetele cu care scrie.
adiorban pe 06 Octombrie 2010 13:16
n-as putea spune ca m-a dat pe spate, si inclin intre "momente bune, dar doar atat" si "asa si asa"
3 6
manina pe 30 Septembrie 2010 18:10
Dezamagire
Ma asteptam ca filmul sa fie slabut, dar mi-a depasit asteptarile. E foarte slab. In loc sa vad un film dramatic, cu speculatii finaciare si adrenalina, am nimerit la unul de familie, cu multe lacrimi si sentimentalisme. Pacat de prezenta lui Michael Douglas.
3 7
alex_il_fenomeno pe 09 Iulie 2011 17:59
a fost o productie reusita , dar care cred ca a incantat peste masura oamenii care lucreaza in domeniul financiar , deoarece filmul s-a realizat pe o astfel de situatie ! actori uriasi , in frunte cu Shia LaBeouf, Michael Douglas si Carey Mulligan joaca extraordinar , iar povestea , chiar daca nu a fost tocmai in preferintele mele , m-a captivat , si surprins in scenele care urmareau acest lucru ! cred ca merita o vizionare !
2 2
GabrielaSirbu pe 04 Octombrie 2010 16:16
Induiosator de slab.
Din aceisi categorie s-au facut alte filme cu mult mai bune. Ii dau cu multa indulgenta 6 stelute pentru abundenta de actori foarte buni, care insa nu-i pot ridica nivelul.

2 5
trustme pe 24 Septembrie 2010 19:43
azi l-am vz , prea tare
isi merita toti banii filmul asta .... e ca un fel cum iesim din criza financiara :)) Michael Douglas isi joaka rolul perfect .. mai ales ca acum se infrunta cu canceru :( oricum filmul asta are si buget pe masura 70 mill $
2 5
psihologu pe 14 August 2010 17:24
Ok
Se pare ca producatorii filmului Wall Street: Money Never Sleeps au considerat ca o lansare in primavara sau chiar in vara lui 2010 nu este de bun augur, lansarea fiind intarziata cu 5 luni.
Trebuie sa intelegeti, filmul este gata de lansare insa casa de productie a decis amanarea acesteia din motive strategice. O lansare a unui film in toamna unui an va fi mult mai proaspat in mintea juriului marilor premii, vorbim in special de Oscar.
Deci, Wall Street 2 (continuarea povestii lui Gordon Gekko) va fi lansat pe 24 septembrie 2010 (cel mai probabil in cadrul unui festival de film, acea perioada este destul de aglomerata din acest punct de vedere), o veste trista pentru fanii care doreau sa vada cum se inteleg Michael Douglas si Shia LaBeouf pe marele ecran.

2 5
nicone27 pe 05 Februarie 2011 15:09
Cand ma gandesc la Oliver Stone
Nu este un film prost insa nu se va ridica nicodata la magnitudinea predecesorului sau care sincer m-a facut printre altele sa ma indragostesc de cinematografie. Porneste bine dar cam atat l-au facut banal,previzibil si monoton praca ma asteptam la mult mai mult de la un ragizor ca Oliver Stone care pot sa zic ca pana la acest film nu m-a dezmagit.Interpretare lui Michael Douglas are un rol esetial in film(macar atat) ,altfel nu ar fi meritat bani.Pan la urma merita vazut daca l-ati vazut pe primul acum cativa multi defapt ani altfel nu stiu de ce ar merita,app film prost nu e nici pe departe dar nu este un film de Oliver Stone pacat.
1 1
John9 pe 14 Ianuarie 2011 04:32
destul de departe de varianta cu Charlie Sheen.. chiar destul de plictisitor as putea zice...!
1 1

Spune-ţi părerea despre Wall Street: Money Never Sleeps

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Wall Street: Money Never Sleeps
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells