Van Damme, înclinat să accepte un rol în The Expendables 2

de Cristina Grigore în 20 Ian 2011
Van Damme, înclinat să accepte un rol în The Expendables 2

Se pare că Jean Claude VanDamme a luat în considerare oferta de a apărea în următorul film The Expendables, după ce a refuzat să apară în pelicula lansată anul trecut de Lionsgate şi regizată de Sylvester Stallone.

Ştirea ne este adusă de CinemaBlend şi a pornit de pe forum-ul  fanilor lui VanDamme (Thevandammefans), unde Sheldon Lettich, fostul scenarist si regizor al actorului (Double Impact, The Order), a răspuns câtorva întrebări ale admiratorilor acestuia.

Lettich a menţionat că acordul lui VanDamme ar putea veni însă cu o condiţie, aceea ca Steven Seagal să nu facă parte din distribuţie. Rivali declaraţi de multă vreme, Seagal şi VanDamme au ajuns chiar la bătaie în timpul unei petereceri din anii ’90. Comportamentul lui Seagal nu este pe plac nici producătorului The Expendables, Avi Lerner, care a avut în colaborarea cu acesta numeroase experienţe neplăcute; puţine şanse deci ca Seagal să apară alături de protagoniştii din The Expendables.

Dacă acceptă oferta, VanDamme ar putea schimba câteva replici şi cu Bruce Willis, care a fost confirmat pentru partea a doua a filmului, în care atât producătorii, cât si regizorii, ar dori ca acesta să aibă o prezenţă ceva mai consistentă faţă de scurta apariţie din prima parte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 20 ianuarie 2011 10:57
Van Damme a fost si va fi unul dintre actori pe care il voi respecta, pentru ce a facut in industria filmului. Chiar daca a refuzat rolul pentru prima parte a filmului( the Expendebles), vrand sa faca ceva mai consistent (si se pare ca s-a inselat, din pacate) acum sper ca isi va revizui ceea ce doreste sa faca in continuare si va accepta rolul. Chiar daca nu e un film de Oscar, insa cred ca nu e nimeni care sa nu fi zis vreodata: "cum ar fi daca ar fi toti actorii de actiune intr-un singur film?" si din aceasta cauza vor fi multi care se vor duce sa-l vada. Inclusiv eu :) Asa ca asta e sansa ta, Van Damme!
legolas05 pe 20 ianuarie 2011 13:53
este unul din cei mai buni actori ....sigur va juca bine in acest rol
romikc73 pe 21 ianuarie 2011 09:29
nu are nici un farmec daca sant toti la un loc . cine are rolul principal . urat moment nu?
scandarelli pe 21 ianuarie 2011 10:19
Ma inclin in fata acestor monstri sacri ai filmelor de mana a doua pentru puberi. Am o singura dilema: Van Damme il bate oare pe Steven Seagal?
AndreiRegizor pe 20 decembrie 2012 16:46
Nu cred!!!
alex_il_fenomeno pe 22 ianuarie 2011 09:23
wow , asta da stire ! in primul film au fost o gramada de mari actori , sunt foarte fericit ca si in partea a 2-a apar altii la fel de consacrati !
goguţ pe 23 ianuarie 2011 15:56
@ scandarelli,
Desi am crescut cu filmele lui Van Damme, si le savuram mai ceva ca prajiturile, iar dupa aceea l-am descoperit pe Steven Seagal si filmele lui... sunt de parere ca intr-o confruntare PE BUNE intre cei doi, Van Damme ar fi pierzatorul, iar Seagal ar castiga! Si zic asta cu toate ca sunt constient ca Seagal e cu 9 ani mai batran decat Van Damme (cautati pe imdb daca nu ma credeti pe cuvant). Avantajul consta, dupa parerea mea, in stilul de arte martiale practicat de cei doi. Cum Van Damme practica kung-fu, iar constitutia lui e mai firava decat a lui Seagal, care practica Aikido, un stil de lupta care pune accent pe viteza in miscari, dar si pe forta fizica de care dispune luptatorul, Van Damme ar iesi foarte şifonat. Mai pe scurt, Van Damme ar fi batut cu proprii lui pumni, deoarece se stie din filmele facute ca, Seagal, cu tehnica Aikido, te face sa-ti tragi singur pumni si palme peste cap... :) Oricum, asta e parerea mea!
Insa, mai bine sa stea cuminti amandoi... ca e mai sanatos, mai ales pt. varsta lor...

Kanedel pe 30 ianuarie 2013 22:58
Bine zis,bine punctat!
cata pe 15 martie 2011 20:09
Cred ca Van Dame nu a vrut sa ia parte la prima parte pentru ca avea impresia ca va fi o cacealma, un esec pentru care fanii asteptau imposibilul, dar iata ca nu a fost asa, chiar bun filmul, nu ma asteptam, si l-am vazut chiar de mai multe ori in perioada in care aparuse.
Astept cu nerabdare partea a doua.

scandarelli pe 19 aprilie 2011 11:23
incredibil ..........

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells