Un mod bun de a-ti petrece cateva ore cu familia...

de Gloria-Mona Sauciuc în 6 Iun 2007
Un mod bun de a-ti petrece cateva ore cu familia...

Meet the Robinsons are o gama surprinzatoare de trucuri vizuale, niste personaje adorabile, efecte speciale, si o actiune cu calatorie in timp deloc incalcita

Daca e vorba de un desen animat care sa placa mult copiilor, trebuie sa aiba urmatoarele: masini ale timpului, dinozauri, roboti si baseball. Daca e vorba de un desen animat care sa convinga pe adultii care duc pe copii la film, cu siguranta trebuie sa contina: un simt destept al umorului, o animatie super impresionanta, o interpretare vocala bine pusa la punct si niste lectii de viata placute, dar nu indulcite. La asta se mai adauga o coloana sonora admirabila, de Danny Elfman, un ritm rapid si niste personaje simpatice .. si iata : filmul lui Disney, Meet the Robinsons, un film cu grafica pe calculator la fel de reusit ca unul semnat “Pixar Animation Studios”. Bazat pe cartea lui William Joyce, Meet the Robinsons este despre un copil precoce simpatic, insa orfan.

Micul Lewis este un geniu cu siguranta, dar obsesiile lui tehnologice cam sperie potentialii parinti. Lewis are un pazitor si un prieten bun, insa isi doreste o familie adevarata. La o expozitie de stiinta Lewis il cunoaste pe Wilbur Robinson ( un copil trasnit care pretinde ca are propria lui masina a timpului), si astfel eroul nostru incepe o gramada de nebunii. E de ajuns sa spunem ca in cele de urma capata o familie iubitoare… dar nu tocmai “traditionala”.

Poate ca se astepta o comedie indelung pregatita, care a cerut sase scenaristi, sa fie o galagie generala, dar regizorul Stephen Anderson ( care de asemenea e si vocea pesonajului negativ) tine bine in frau toate aceste componente disparate. Meet the Robinsons se misca rapid, are scene care lasa privitorul gura-casca, si ofera mai multe scene bune pentru adulti decat ne-am putea astepta. Sunt multe efecte speciale pentru copii, insa e impresionant umorul care se gaseste chiar si in replicile improvizate. Actorii pentru voci par sa fi fost alesi pentru potrivirea cu personajele si pentru vocile lor, nu pentru celebritate, si asta e o surpriza placuta fata de formula obisnuita in animatie ( e atat de placut sa stai si sa asculti niste voci potrivite, decat sa te intrebi ce actor sta in spatele personajului).

Meet the Robinsons are o gama surprinzatoare de trucuri vizuale, niste personaje adorabile, o mana de efecte speciale, si o actiune cu calatorie in timp care niciodata nu e prea incalcita. Autorii filmului au dovedit ca pot egala calitatea desenelor de la Pixar, si e o surpriza placuta sa vezi ca Meet the Robinsons e o comedie SF de desene animate reusita care o sa-I bucure pe copii, o sa-i amuze pe parinti si o sa lase o impresie placuta tuturor. Un mod bun de a-ti petrece cateva ore cu familia

Taguri:  Meet the Robinsons

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 00:32
chiar ca asa ar fi perfect sa te relaxezi cu familia la un film gen Meet the Robinsons

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells