Trailer The Mortal Instruments

de Ștefan Dobroiu în 16 Nov 2012
Trailer The Mortal Instruments

Sunt toate șansele ca The Mortal Instruments: City of Bones, prima dintre ecranizările după romanele de succes ale scriitoarei Cassandra Clare, să capete popularitatea seriei Twilight, la rivalitate cu o altă franciză a momentului, Jocurile foamei. Învăluită până mai ieri în mister, iată primul trailer al premierei așteptate pe 30 august.

Rolul principal, cel al adolescentei Clary Fray, este interpretat de Lily Collins, cunoscută din rolul Albei ca zăpada din Oglindă, oglinjoară. Iată un sinopsis: ”În timp ce se îndreaptă spre clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuieşte că va fi martoră la o crimă. Şi mai ales la o crimă comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite. Aceasta este prima dată când Clary întâlneşte vânătorii de umbre, războinici porniţi să ucidă demonii de pe Pământ şi să menţină controlul asupra vampirilor şi vârcolacilor. Clary va fi atrasă în lumea lor după ce mama ei dispare misterios şi este atacată ea însăşi de un demon.”

Așa cum ne-au obișnuit multe serii de succes, este nevoie de un outsider pentru a revela legile misterioase și complicate ale unei lumi fantastice, iar aceasta este și sarcina voluntarei Clary, gata de orice pentru a-și salva mama și pentru a descoperi secretul din spatele bizarelor lacune din istoria propriei familii.

Cum ți se pare trailerul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Chelbos pe 16 noiembrie 2012 13:20
probabil am sa ma uit la acest film
Uscat pe 16 noiembrie 2012 15:05
trebuie vazut filmul!!!deocamdata asteptam :D
Bayard pe 16 noiembrie 2012 21:08
Nu mai bine ma uit eu la Supernatural?? :)) Oricum, doar pt ca au avut cartile niste succes (eu n-am auzit de ele pana acum), nu inseamna ca si filmul o sa aiba :). De exemplu I am number four a fost un mic dezastru.... si oricum, ii lipseste ingredientul principal pt legiunea de fani Twilight: o poveste siropoasa de dragoste :)
Penoba pe 16 noiembrie 2012 22:21
Este si povestea de dragoste,cheliosu si ea..:)) si probabil de aceea vom avea parte si de continuari.
Apropo0 pe 16 noiembrie 2012 22:36
arata bine!
Bart_Simpson pe 17 noiembrie 2012 16:20
Ciudat cum o multime de carti SF bune n-au parte de ecranizari - de posibila ecranizare pentru "Rama" nu se mai aude nimic de mult - dar aiureli din astea cu vampiri, demoni si alte prostii continua sa apara.
1PepsiDeCapsuni pe 17 noiembrie 2012 21:50
interesant sa vina filmul !! :D
alex_il_fenomeno pe 23 decembrie 2012 12:22
genul asta captiveaza si va continua sa prinda la public!
forever_young_ pe 30 iulie 2020 19:47
de vazut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells