Tom Hanks produce un film despre JFK

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2012
Tom Hanks produce un film despre JFK

Puţine evenimente din istoria lumii au fost mai analizate decât asasinarea preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy, probabil şi pentru că vălul de mister ce acoperă circumstanţele morţii sale nu a fost ridicat încă. Tom Hanks, care în ultima vreme a lăsat actoria pentru producţie şi regie, va produce un film despre ultimele momente din viaţa preşedintelui.

Intitulat Parkland, după numele spitalului în care au murit atât Kennedy cât şi Lee Harvey Oswald, presupusul său asasin, filmul se va concentra pe preşedinte şi stafful său, pe membrii familiei Oswald, dar şi pe doctorii şi restul personalului spitalului, daţi peste cap de importantul pacient şi de condiţiile prezenţei sale în spitalul lor.

În acest moment nu se ştie nimic despre posibilii interpreţi şi despre perioada în care ar putea avea loc filmările, dar sunt mari şanse ca proiectul să stârnească vâlvă o dată cu lansarea în cinematografe, dată fiind imensa sensibilitate a americanilor faţă de acest eveniment din istoria ţării lor.

Pe Tom Hanks îl vei vedea pe ecrane în Cloud Atlas, cu premiera programată pe 23 noiembrie, filmul fraţilor Wachowski bazat pe romanul lui David Mitchell. Actorul va interpreta mai multe personaje, trecând prin perioade diferite ale istoriei.

Taguri:  Tom Hanks, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 august 2012 16:45
Inca un film pe tema asta si tot cu Tom Hanks ?!?!...
Han_Solo pe 20 august 2012 09:21
Va fi produs de Tom Hanks si nu cu Tom Hanks.
spartacus pe 20 august 2012 10:57
Am citit pe un site din USA ca ar urma sa si joace, de aceea si comentariul meu...
alex_il_fenomeno pe 1 septembrie 2012 13:47
cred ca era de asteptat un film si pe tema aceasta .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells