Tobey Maguire, prea faimos pentru Life of Pi

de Cristina Grigore în 6 Sep 2012
Tobey Maguire, prea faimos pentru Life of Pi

Ar fi putut face parte din distribuţia filmului, însă regizorul lui Life of Pi l-a eliminat din echipă, relatează The Hollywood Reporter.

Starul lui Spider-Man, Tobey Maguire, a fost ales încă de anul trecut pentru a face parte din noul proiect al lui Ang Lee- adaptarea premiatului roman al lui Yann Martel despre un un adolescent indian care eşuează în Pacific alături de o zebră, un urangutan, o hienă şi un tigru - însă a fost considerat prea faimos în comparaţie cu ceilalţi actori din film.

El a fost acum înlocuit cu actorul din Prometheus, Rafe Spall (în imaginea alăturată), în rolul scriitorului care îl intervievează pe protagonist în legătură cu aventura fantastică experimentată.

Maguire a ţinut să menţioneze că acceptă fără rezerve decizia regizorului de a alege o altă direcţie în ce priveşte rolul ce-i fusese rezervat. „Ang şi cu mine am fost parteneri o bună bucată de timp în realizarea acestui film, iar ceea ce am văzut a fost absolut minunat”, a spus el.

„Pentru a fi consecvent în ceea ce priveşte totalitatea deciziilor mele vizavi de acest film, am hotărât că este cel mai indicat ca distribuţia aleasă să fie internaţională. Îl admir foarte mult pe Tobey şi abia aştept să lucrez din nou cu el”, a menţionat şi regizorul.

Life of Pi vine în cinematografele româneşti pe 21 decembrie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
deadlord pe 6 septembrie 2012 17:24
Cred ca era interesant sa fie si Tobey.
Pavel.F pe 6 septembrie 2012 18:27
pacat ca na facut el filmul life of pi
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2012 11:00
mi se pare o tampenie! filmul putea fi mult mai bun cu el in distributie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells