The Rock - Terminator 4?

5 Iul 2004
The Rock - Terminator 4?
The Rock (The Mummy Returns, Welcome to the Jungle) neaga constant ca il va "detrona" pe Arnold Schwarzenegger pentru noul film Terminator 4.
Dar intr-un interviu dat revistei australiene Empire, The Rock spune ca incepe sa fie mai deschis si ar putea accepta ideea de a aparea in film alaturi de Arnold. "Nu ar trebui sa spun niciodata, niciodata. Si mi-ar placea sa fac un film alaturi de Arnold, daca scenariul e bun si el este de acord sa joace in film. De fapt inainte ca el sa devina guvernator, ma gandeam la lucrurile care le-am putea face impreuna. Unul dintre ele, care s-ar putea intampla, era ca noi sa jucam rolurile unor politisti, lucruri tipice unde ai, politistul batran dat afara din joc si politistul tanar, care este foarte cool. Dar eu as fi cretinul, iar Arnold politistul tanar. Nu se stie niciodata, poate intr-o buna zi...", spune The Rock.
Tot el spune ca  l-ar incanta totusi ideea unui Terminator 4, dar desi nu vrea sa eticheteze, filmele din seria Terminator ii apartin lui Arnold.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
daboo pe 22 martie 2009 12:54
s ar potrivi perfect in rolul terminatorului...si ar fi o solutie buna..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells