The Possession ia în stăpânire prima poziţie a box-office-ului

de Cristina Grigore în 3 Sep 2012
The Possession ia în stăpânire prima poziţie a box-office-ului

Week-end-ul premergător sărbătoririi Zilei Munci în Statele Unite ale Amercii a fost unul lipsit de „artificii” pentru box-office-ul nord-american, un week-end în care horror-ul produs de Sam Raimi, The Possession, şi-a atribuit prima poziţie, cu 17,7 milioane de dolari încasări.

Pe locul doi a intrat drama western cu Tom Hardy, Shia LaBeouf şi Guy Pearce în rolurile principale, Lawless, biletele vândute însumând 9,6 milioane de dolari, în vreme The Expendables 2 a coborât pe locul trei, cu 8,8 milioane de dolari.

The Bourne Legacy trece pe patru, cu 7,6 milioane de dolari încasări, urmat de ParaNorman (6,5 milioane), Odd Life of Timothy Green (6 milioane), The Dark Knight Rises (5,8 milioane), The Campaign (5,4 milioane), 2016 Obama’s America (5,1 milioane) şi Hope Springs (4,7 milioane de dolari).

De notat că acest sfârşit de săptămână a marcat atingerea sumei de un miliard de dolari încasări pentru The Dark Knight Rises, la şapte săptămâni de la lansarea în cinematografe, afectată atunci de tragicul eveniment petrecut în Colorado, la o vizionare în premieră a filmului.

Răzbunătorii lui Joss Whedon s-au întors acum, pe final de vară, în peste 1.700 de cinematografe din Statele Unite, filmul având astfel ocazia de a depăşi cele 1,5 miliarde de dolari obţinute. The Avengers rămâne însă, deocamdată, a treia peliculă cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor, după Titanic (2,2 miliarde) şi Avatar (2,8 miliarde de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
comythebest pe 3 septembrie 2012 09:39
Deocamdata..?...Nu prea are sanse sa depaseasca Titanic sau Avatar.:)
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:18
ai perfecta dreptate
aavramescu23 pe 3 septembrie 2012 09:52
Lawless cam slabut la box-office. Se pare ca americanii au preferat horror-ul care si-a scos banii din prima spatamana. Probabil vor face partea a 2-a la el. Nu de alta dar de obicei horror-urile se termina cu loc de continuare. Ma asteptam la incasari mai mari la Lawless avand in vedere ce actori joaca. Si subiectul nu e rau. E din timpul prohibitiei, cu gangsteri, etc. Avenegrs s-a intors in cinematografe dar din cate stiu a aaprut pe BD3D in la americani si trebuie sa apara in curand si la noi in Romania.
Ioana_ngr pe 3 septembrie 2012 19:06
si eu ma asteptam la Lawless la incasari mai bune, sper ca e un film bun, abia astept sa apara la noi
Costirik pe 3 septembrie 2012 14:22
am zis eu ca Lawless o sa fie praf:)) nu se poate un asemenea film cu Shia salata boeuf...probabil Tom Hardy si Guy Pearce au mai salvat filmul de au luat 10 milioane;)
BRUMA pe 3 septembrie 2012 16:47
praf pentru tine,ai vazut ce nota are pe Imdb?oricum habar n-ai te viata asta..
Macabru pe 3 septembrie 2012 20:55
@BRUMA , si ce ..daca are nota mare pe IMDB , neaparat e film bun , sau ce ? Si "The Hunger Games" are 7.4 si dupa mine e cea mai mare porcarie.. Au filme cu nota 5-6 care le-au surclasat pe cele cotate mai bine.. Acum e vorba de gusturile omului.. Nici mie nu-mi place "Lawless". Poate sa aibe si nota 9 , ca tot mi se pare penibil.. Daca incepem sa ne uitam la filme numai in functie de nota de pe diferite site-uri , mai bine ne lasam pagubasi.
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:18
deocamdata
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2012 11:52
astept sa il urmaresc de mult , sper sa confirme .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells