American Horror Story 2, în octombrie

de Gloria Sauciuc în 3 Sep 2012
American Horror Story 2, în octombrie

Sezonul 2 din American Horror Story va avea premiera în luna octombrie pe FX Network, iar creatorul seriei, Ryan Murphy, a dezvăluit unde anume va avea loc următorarea parte a seriei. La o conferinţă pe tema American Horror Story, Ryan Murphy a declarat că cel de-al doilea sezon va călători prin Statele Unite pentru un nou loc de filmare: e vorba de un azil pentru nebunii criminali, plasat undeva pe Coasta de Est. Jessica Lange va juca rolul directoarei instituţiei.

American Horror Story, sezonul 2, va fi o poveste nouă - şi cu totul diferită: nu vor exista referiri la sezonul 1.

Atunci când Murphy anunţa, la puţin timp după premieră, o antologie compusă din mai multe serii, mulţi au bănuit că faimoasa Casă a crimei va fi cadrul acţiunii în toate sezoanele, iar că personajele din primul sezon vor rămâne aceleaşi de-a lungul tuturor seriilor. Însă, odată cu trecerea episoadelor-şi cu creşterea numărului de victime, publicul a început să se întrebe ce anume va aduce sezonul 2 din American Horror Story.

Murphy a răspuns întrebării: un cadru nou, şi o parte din distribuţie nouă - nu era clar încă dacă actorii păstraţi din primul sezon vor juca aceleaşi personaje. Cu peste 3.8 milioane de spectatori urmărind episoadele finale din sezonul 1 al American Horror Story, povestea acestuia se cam încheie: Ben (Dylan McDermott), Vivien (Connie Britton), Violet (Taissa Farmiga), Tate (Evan Peters) şi Constance (Jessica Lange), alături de casa bântuită, sunt de domeniul trecutului, iar Murphy recunoaşte că şansele de întoarcere a protagoniştilor sunt minime: "Aş spune că Dylan şi Connie nu vor juca rolurile principale în sezonul 2. Ne-ar face plăcere să revină, dar poate numai pentru un rol mic sau un cameo".

Dacă primul sezon al American Horror Story a avut ca temă infidelitatea în căsnicie, pe fundalul pericolelor unei case bântuite, pentru al doilea sezon Murphy declară că "tema casei cu fantome" este epuizată. Căutând să facă seria să evolueze de la un sezon la altul, Murphy şi ceilalţi scenarişti caută teme sensibile, completate de locuri de filmare "pline de demoni şi de fantome".

Murphy a dat exemplul unor poveşti care s-ar potrivi tiparului de "American Horror": "poveştile cu asasini în serie, poveşti din închisoare, poveşti cu crime adevărate. Fiecare sezon trebuie să fie o miniserie în sine. Singurul lucru la care nu ne gândim e un sezon cu vampiri", a glumit creatorul seriei. "Şi nouă ne-au fost dragi personajele, le plângem şi ne e dor de ele. Însă elementele cu care publicul s-a obişnuit, inclusiv suferinţa şi poveştile de dragoste, vor rămâne acolo, chiar dacă cu actori şi cu personaje noi. Însă, ştiţi voi, acesta a fost planul încă din prima zi. Nu am dorit niciun moment să facem încă un sezon cu aceiaşi oameni captivi în aceeaşi casă. Am vrut să facem un fel de "teatru-rotativ", schimbând actorii şi spunând în fiecare an o poveste diferită"...

Dar în ce priveşte American Horror Story sezonul 3 şi mai departe? Deşi nu s-a făcut niciun anunţ oficial mai departe de sezonul 2, John Landgraf, preşedintele FX, a declarat că vrea să facă din American Horror Story "o tradiţie de Halloween pentru fanii genului." Ca şi Frank Darabont cu The Walking Dead, Murphy şi Falchuk au reuşit să transforme un gen de film prea des caracterizat de producţii de slabă calitate într-un serial captivant şi inovator. Şi se pare că, dincolo de obiectivele producătorilor, American Horror Story va marca publicul toamna aceasta.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
smada94 pe 3 septembrie 2012 13:15
Abia astept ^ . ^.....primul sezon a fost foarte tare ....cred ca si al doilea va fi la fel
Iamsaved pe 3 septembrie 2012 22:06
Sper ca cel de-al doilea sezon va fi macar la fel de bun ca primul,pentru ca mie mi-a placut foarte mult ce am vazut pana acum :)
IchigoWolf pe 3 septembrie 2012 23:15
Abia astept sezonul 2 . Trebuie sa recunosc ca mi se pare a fii mult mai interesant decat sezonul 1 (care a fost foarte bun oricum).
Pavel.F pe 7 septembrie 2012 13:36
sper sa fie si sezonul 2 la fel ca primul.
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2012 11:49
de abia astept , sigur nu il ratez din cinematograf .
Petra pe 16 septembrie 2012 21:43
"Din cinematograf" ? Ruleaza la TV, ce cinematograf. :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells