The Bourne Legacy va fi fără Bourne

de Cristina Grigore în 10 Oct 2010
The Bourne Legacy va fi fără Bourne

Dacă în urmă cu câteva zile mai existau încă mici şanse ca Matt Damon să revină în rolul consacrat din noul film Bourne, regizorul şi scenaristul filmului ne asigură nu numai că acest lucru nu se va întâmpla, dar că nici personajul lui Bourne nu va mai apărea în The Bourne Legacy.

Conform Collider, noul proiect nu va ignora sau contrazice povestea din primele trei fime, dar nici nu o va continua. „E un scenariu complet original”, spune Gilroy. „Nu este un reboot, un prequel sau o schimbare de distribuţie. Nimeni nu îi ia locul lui Matt Damon. Va fi un erou nou, un capitol nou... este un proiect de sine-stătător”.

Conform spuselor regizorului, noul film poate fi descris cel mai bine ca o prelungire a trilogiei. Jason Bourne există în continuare, chiar dacă nu va apărea în film, iar evenimentele din primele trei filme reprezintă elementul declanşator pentru ceea ce se întâmplă în The Bourne Legacy. „Construiesc o legendă, un mediu şi o conspiraţie extinse... lumea pe care o creăm se măreşte şi evoluează, şi creează premisele pentru o eventuală reîntoarcere a lui Jason Bourne”, explică regizorul, promiţând să ne arate imaginea de ansamblu în universul lui Bourne.

Aşadar, scenariul noului film nu îl va avea prezent pe celebrul personaj, dar promite să ne ţină, totuşi, atenţia trează, permiţându-i şi lui Matt Damon să se reîntoarcă într-un viitor film, dacă doreşte. Întrebarea care rămâne însă, este cine va fi noul erou, într-un film care poartă numele lui Bourne, dar şi „moştenirea” lui.

Taguri:  Matt Damon

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RomaniaMare pe 10 octombrie 2010 19:49
Deci,"Bourne Legacy" fara Bourne? Si in mod logic - fara Matt Damon ??? Huo!!!
Nu imi place ideea.

Tobi pe 10 octombrie 2010 21:05
va fi doar un film cu spioni; daca era si Bourne inclus era un film 'cu Bourne' dar sa vedem ce va fi!
Morphy pe 11 octombrie 2010 09:49
Eu nu prea inteleg de ce se numeste The Bourne Legacy daca tot nu mai apare Bourne - Matt Damon. Cred ca producatorii vor mai mult sa beneficieze de pe urma succesului inregistrat de primele 3 parti ca sa aduca oamenii in salile de cinema. Daca numele filmului nu continea si cuvantul Bourne probabil ar fi fost un simplu film cu spioni si conspiratii.
sweetintoxication pe 11 octombrie 2010 11:19
Mat Damon era perfect in rolul lui Jason Bourne!!!
NightChild pe 11 octombrie 2010 11:42
Si de ce ma rog se numeste The Bourne Legacy daca nu e cu Bourne?
cobrelu pe 11 octombrie 2010 15:02
Citit un pic explicatiile ca va va spune totul acolo.Probabil scenaristul vrea sa faca din numele Bourne un nume de cod Bourne agents ceva de genu,parerea mea:)bafta all
vinish pe 11 octombrie 2010 16:13
Aiurea nu cred ca va avea acelasi impact la public cum a avut trilogia in care debuta Matt Damon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells