Splinter Cell, un alt joc video pe cale de a fi transformat în film

de Cristina Grigore în 17 Iun 2012
Splinter Cell, un alt joc video pe cale de a fi transformat în film

Paramount Pictures  a făcut în urmă cu câţiva ani demersuri pentru achiziţionarea drepturilor de autor ale popularului joc video Splinter Cell, realizat de Ubisoft. La cârma proiectului, ulterior abandonat, urma să fie atunci numit Peter Berg (Hancock, Battleship).

Deadline anunţă acum că marile studiouri de la Hollywood sunt din nou interesate de aducerea pe marele ecran a aventurilor cu spioni din scenariul jocului. Paramount este însă principalul candidat la ecranizarea acestora, mai ales că are ceva legături cu universul lui Clancy, urmând să aducă pe marile ecrane Without Remorse, film bazat pe un roman al scriitorului american, şi având la activ franciza ce-l are în centru pe Jack Ryan.

Protagonistul din Splinter Cell este Sam Fisher, un agent sub acoperire transferat într-o ramură super-secretă a Departamentului de Securitate American, numită Third Echelon. Au existat mai multe continuări ale jocului, printre care cea mai recentă este „Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction”, lansată în 2010. Un nou joc video din serie, Blacklist, va apărea anul viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexcoj93 pe 17 iunie 2012 13:59
Jocurile Splinter Cell au fost Awesome, au revolutionat jocurile de tip stealth, iar povestea si colana sonora au fost incredibile mai putin ultimul joc din serie ratatul Conviction care a fost mult sub media celorlate titluri din serie. Ce sa mai zicem ca trebuie sa mai apara un joc in serie Blacklist care din gameplay mi s-a parut excrecabil acuma sa vedem ce o sa fie cand o sa apara.
Dar idea unui film dupa aceasta serie `me gusta` atat timp cat nu o sa fie un alt esec ca multe filme facute dupa jocuri(BloodRayne 1&2, Mortal Kombat, Hitman, Max Payne etc.), dar sper sa se ridice macar la nivelul reusitei lui Silent Hill pentru ca din aventurile lui Sam Fisher pot iesi o serie de filme de succes, dar insa pana la aparitia filmului mai este ceva timp si sa speram ca se va ridica la asteptarile tuturor fanilor jocurilor si nu numai.

justandy pe 17 iunie 2012 16:06
"excrecabil" :))mi-ai animat toata saptamana cu acest cuvant al tau :))
alexcoj93 pe 17 iunie 2012 23:31
da ai dreptate LaFox nici nu am observat greseala
RaMbleR pe 17 iunie 2012 22:51
in loc sa faca filme dupa jocuri gen : Warcraft , Assassins Creed, Mass Effect fac tot dupa prostii care sunt jucate de f putini jucatori
Vorador pe 17 iunie 2012 23:49
Ai incercat macar sa joci Splinter Cell?Fata de alte porcarii care au avut parte de ecranizari,mai bine un film cu Sam Fisher,mai ales ca va fi produs de Paramount Pictures.
vladtud pe 17 iunie 2012 23:54
Din cate stiu eu, un film Mass Effect este in lucru si trebuia sa iasa anul asta insa tinand cont ca nu prea au fost oferite multe detalii filmul va fi amanat pana in 2013 (sau mai tarziu...). Sincer, abia astept sa vad un film Mass Effect. Cu un regizor bun + un buget generos, ME ar putea deveni o franciza de succes :)
Vorador pe 17 iunie 2012 23:50
Splinter Cell Blacklist:http://www.youtube.com/watch?v=TaySEkuVrbI
http://www.youtube.com/watch?v=YuhfD48VRGE

catasmile17 pe 18 iunie 2012 00:25
Ar merge sa fac un film. Va avea succes daca l-ar face :)

dupa parerea mea Jason Statham s-ar potrivi pentru acest rol.

catasmile17 pe 18 iunie 2012 00:26
*a
Kalrak pe 18 iunie 2012 23:21
De ce sa faci filme dupa jocuri ... oricum ies porcarii Mario any one ...
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2012 17:51
cred ca se prea exagereaza dupa jocuri .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells