Sinopsis-ul lui Pacific Rim, pelicula SF a lui Guillermo Del Toro

de Cristina Grigore în 24 Mai 2012
Sinopsis-ul lui Pacific Rim, pelicula SF a lui Guillermo Del Toro

Despre Pacific Rim, filmul în care roboţi gigantici luptă împotriva unor monştri uriaşi, pe fondul unei invazii extraterestre pe care oamenii se străduiesc din răsputeri să o împiedice, nu s-a mai spus nimic încă de anul trecut, de la anunţarea proiectului. Warner Bros. a dat însă publicităţii acum sinsopis-ul filmului, cu detalii ce mai dezvăluie puţin din amploarea acestui proiect al lui cineastului Guillermo del Toro.

„Când legiuni de creaturi monstruase, cunoscute drept Kaiju, se ridică din mare, începe un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma până la ultima resursele umanităţii. Pentru a se ţine piept uriaşilor Kaiju, au fost create arme speciale: roboţi masivi, numiţi Jaegeri, controlaţi simultan de către doi piloţi ale căror minţi sunt conectate de o punte neurologică. Dar până şi aceşti Jaegeri se dovedesc a fi fără apărare în faţa neobosiţilor Kaiju".

"Rămaşi fără soluţii, conducătorii oamenilor sunt forţaţi să apeleze la doi bărbaţi ce nu par a avea nici pe departe stofă de eroi – un fost pilot care şi-a ieşit din mână şi un începător căruia nimeni nu ştie ce-i poate pielea.  Cei doi trebuie să piloteze un legendar şi aparent ieşit din uz Jaeger, folosit în anii de început ai invaziei. Împreună, aceşti piloţi reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa unei inevitabile apocalipse".

Pacific Rim, a cărui lansare va avea loc în vara lui 2013, îi are în distribuţie pe Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi (în rolurile celor doi piloţi), dar şi pe Idris Elba, Charlie Day şi Ron Perlman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 24 mai 2012 10:12
Parca ar fi acele desene animate din anii '80-'90...Macron 1, parca era pe TVR1.
Bayard pe 24 mai 2012 13:31
Dar de ce trebuie sa apeleze la cei 2? de ce nu la 2 oameni experimentati? :P :)
alex_il_fenomeno pe 11 iunie 2012 18:03
merg pe ea datorita experientei regizorului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells