Regizorul lui This Means War porneşte spre Castelul Magic

de Cristina Grigore în 9 Nov 2012
Regizorul lui This Means War porneşte spre Castelul Magic

Disney a transformat Casa Bântuită într-o producţie de familie cu acelaşi nume (2003) cu Eddie Murphy în rol principal, iar studiourile Fox s-au bucurat de succesul francizei O noapte la muzeu, ce a debutat cu filmul din 2006, a cărui acţiune se petrecea la Muzeul de Istorie Naturală al Statelor Unite.

Tot cei de la Fox, în parteneriat cu Radar Pictures, au venit acum cu ideea includerii într-o poducţie incitantă a Castelului Magic, al loc celebru al Hollywood-ului, gazdă a multor spectacole fascinante de magie de-a lungul timpului.

Potrivit The Hollywood Reporter, filmul are acum şi un regizor, în persoana lui McG, cel care a stat la cârma recentei comedii cu Reese Witherspoon, Chris Pine şi Tom Hardy, This Means War, dar şi al peliculei de acţiune SF, Terminator Salvation şi dramei sportive We Are Marshall. De scenariul lui Magic Castle se vor ocupa Andrew Barrer şi Gabe Ferrari.

Construită în 1909, reşedinţa istorică de pe Strada Franklin este acum sediul unei oranizaţii non-profit, Academy of Magical Arts Inc., şi oferă un spaţiu privat pentru reprezentaţiile magicienilor. Printre celebrităţile care şi-au susţinut aici spectacolele de magie se numără Cary Grant, Steve Martin, Johnny Carson şi Neil Patrick Harris, care este şi preşedintele actual al Academy of Magical Arts.

Un alt proiect ce va ocupa însă agenda de lucru a regizorului McG până la demararea producţiei Castelului Magic este Three Dayst o Kill, ce va începe filmările în luna februarie a anului viitor, cu Kevin Costner în rol principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2012 16:54
foarte interesant ceea ce citesc, sper sa se concretizeze.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells