Primele imagini cu Naomi Watts în rolul prinţesei Diana

de Cristina Grigore în 3 Iul 2012
Primele imagini cu Naomi Watts în rolul prinţesei Diana

Caught in Flight, un film ce descrie ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana, şi-a început recent filmările la Londra, iar primele imagini cu actriţa care a intrat în rolul popularei figuri regale de Wales, Naomi Watts, au fost publicate online.

Potrivit The Playlist, site-ul care a preluat fotografiile, nu se ştie încă dacă în film vor apărea şi alţi membri ai familiei regale, având în vedere că acesta se va rezuma la viaţa Dianei si relaţia cu doctorul Hasnat Kahn, care a durat din 1995 până în 1997, încheindu-se cu doar câteva luni înainte de moartea ei.

Potrivit unor surse apropiate producţiei, filmul o va înfăţişa pe Diana sub acest aspect, al femeii profund afectate de sfârşitul poveştii de dragoste cu cel pe care îl considera iubirea vieţii ei. Potrivit unor speculaţii, ea ar fi continuat să îl urmărească pe Kahn si după separarea lor şi s-ar fi întâlnit cu Dodi Al-Fayed tocmai pentru a-şi face gelos fostul iubit.

Pelicula este regizată de regizorul german Oliver Hirschbiegel (Downfall, iar scenariul îi aparţine lui Stephen Jeffreys (Libertine).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 4 iulie 2012 21:05
Naomi Watts e de clasa. Desi asemanarea e fortata foarte mult de make-up. Ca performanta, cred ca Watts poate duce fara probleme rolul la capat. Nu ca Lohan ca Liz Taylor.
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:12
pare ca a intrat destul de bine in pielea personajului ... astept pelicula .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells