Primele imagini cu Julia Roberts şi Lily Collins în Albă ca Zăpada

de Cristina Grigore în 7 Oct 2011
Primele imagini cu Julia Roberts şi Lily Collins în Albă ca Zăpada

Ai avut deja ocazia de a o admira pe Kristen Stewart în Snow White and the Huntsman prin intermediul fotografiilor publicate pe site-ul nostru în urmă cu o săptămână. Iată că nici Albă ca Zăpada lui Tarsem Singh (filmul nu are încă un titlu oficial) nu se lasă mai prejos şi ne prilejuieşte la scurt timp, prin intermediul Entertainment Weekly, o întâlnire cu personajele dintr-o versiune, cu totul diferită, a poveştii fraţilor Grimm.

Alături de Lily Collins, în roulul preafrumoasei prinţese, o putem vedea şi pe Julia Roberts (Regina cea Rea), dar şi pe Armie Hammer (prinţul), Nathan Lane (Brighton, un apărător al reginei) şi cei şapte pitici.

În timp ce proiectul lui Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) este o aventură fantasy în genul lui Lord of the Rings, filmul lui Tarsem Singh pare mai degrabă o comedie de acţiune, aşa cum a declarat de altfel şi Collins: Filmul ce o are drept protagonistă pe Stewart este unul mai întunecat, îndrăzneţ şi extrem de atractiv. Al nostru aduce mai mult cu o aventură distractivă, este basmul pe care te aştepţi să îl vezi, cu costumele, perucile, machiajul şi decorurile sale nemaipomenite – este o fantezie de dimensiuni gigantice”.

Într-adevăr, opulenţa şi detaliile amuzante ale costumelor ne duc cu gândul la un basm (unul care aduce mai degrabă cu Alice in Ţara Minunilor decât cu oricare altul), doar că scenariul ia o altă turnură, în care Albă ca Zăpada trebuie să-şi recâştige dreptul la tron din mâinile lacome şi răzbunătoare ale reginei malefice, şi să facă asta încercând să lupte împotriva dragostei pentru Prinţ, aflat în puterea reginei.

Filmul lui Singh are lansarea pe 16 martie 2012, cu două luni şi jumătate înaintea celui ce o are pe vedeta Twilight în rol principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
constanta pe 7 octombrie 2011 10:32
Asta va fi varianta de succes a Albei ca zapada, acum nu mai am nici un dubiu.
mym pe 11 octombrie 2011 17:27
mie mi se pare ca va fi cu totul invers
nicolas84 pe 7 octombrie 2011 10:34
Ok...aialalti vor sa faca Snow White : The Dark Edition pe cand astia vor sa faca Snow White: The Alice in Wonderland Edition. Eu unu cred ca nicio idee nu e grozava dar poate ca ambele filme ar merita vizionate din CURIOZITATE si trasa o concluzie dupa.
constanta pe 7 octombrie 2011 11:43
Cealalta varianta o voi vedea pt Chris H.
Bayard pe 7 octombrie 2011 10:41
Toti arata ridicol, incepand de la printul prost ales si Nathan Lane, pana la rochia lebada a lui Lily Collins si "paunul" (??) Julia Roberts???? Chiar si-asa din cauza actritei care o joaca pe Alba ca Zapada sunt convins ca asta o sa-mi placa mai mult.... cum sa zic.... e adorabila, mai ales comparand-o cu Stewart.

PS: Cred ca totusi in celalalt film au fost mai inspirati cand au ales niste actori normali pt rolul piticilor si o sa-i micsoreze ulterior, ca pe Gimli in LOTR. Sunt foarte putini actori pitici si devine enervant sa-i revad in toate rolurile de tipul asta... foarte putini chiar stiu sa joace, Dinklage este evident exceptia notabila (insa el nici macar nu a fost angajat in filmul asta)

denfilo pe 7 octombrie 2011 15:15
In mare ... sunt de acord cu tine . Asta ar putea fi oricum varianta pentru copii .
anca_luna pe 7 octombrie 2011 10:54
Lily Collins arata bine ca Alba ca Zapada ..
Sunt chiar curioasa care va fi scorul la box- office, in competitia celor 2 filme.

Arlequinade pe 7 octombrie 2011 12:25
Doamne! Cum sa o puna pe unibrow asta in rolul "celei mai frumoase din tara"?!? Makr sa-i tunda padurea aia de deasupra ochilor.
denfilo pe 7 octombrie 2011 15:13
La asta ma gandeam si eu ...in rest ea ar fi ok .
mym pe 11 octombrie 2011 17:28
+1
alex_il_fenomeno pe 7 octombrie 2011 17:50
adevarul este ca arata foarte amuzant !
mym pe 11 octombrie 2011 17:28
asta doream sa spun si eu, cred ca filmul va avea succes printre copii
legolas05 pe 7 octombrie 2011 18:32
se anunta mai interesant asta fata de Snow White and the Huntsman,sa vedem care va fi mai bun
cercetas pe 7 octombrie 2011 20:20
Nu stiu...Mie chiar mi se pare interesant. Contrar opiniilor unora de aici, pe mine chiar costumele alea ciudate ma fascineaza in mod deosebit.
allexx.andra pe 8 octombrie 2011 15:08
si eu sunt de aceeasi parere :)
andu7zu pe 7 octombrie 2011 22:07
fain
pe 8 octombrie 2011 11:29
Comentariu șters
emyl_2011 pe 8 octombrie 2011 11:53
Eu as fi preferat o versiune ideala de film Alba ca Zapada, cu distributia combinata asa:
Lilly Collins = Alba ca Zapada
Regina, mama vitrega= Charlize Theron
Regele = Sean Bean
Vanatorul = Chris Hemsworth
Printul, ….Piticii…nu stiu….

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells