Prima imagine cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în Serena

de Cristina Grigore în 12 Apr 2012
Prima imagine cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în Serena

Jennifer Lawrence, protagonista lui The Hunger Games şi una dintre tinerele actriţe în ascensiune în Cetatea Filmului, va apărea anul viitor în Serena, o dramă în regia lui Susanne Bier (Things We Lost in the Fire), din care avem prima imagine prin intermediul WorstPreviews.com.

Acţiunea filmului este plasată la începutul marii crize economice din perioada interbelică, în 1929, în munţii din Carolina de Nord, unde soţii George (Bradley Cooper) şi Serena Pemberton (Jennifer Lawrence) încep să pună bazele unui imperiu al cherestelei. Ambiţia lor şi forţa de muncă le aduce succesul absolut, însă puternica Serena - care munceşte şi se descurcă în sălbăticie la fel de bine precum un bărbat – este devastată la auzul veştii că nu poate avea copii. Nemulţumirea sa dă startul unei curse a pasiunii, trădărilor şi geloziei ce ameninţă să aibă un final dramatic.

Scenariul filmului, ce îi mai are în distribuţie şi pe Toby Jones şi Rhys Ifans, a fost scris de Christopher Kyle şi a avut la bază romanul autorului american Ron Rash. Lansarea lui Serena va avea loc anul viitor.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 12 aprilie 2012 10:22
pare intreseant.
JohnnyAddams pe 12 aprilie 2012 16:24
awesome !
Lalolica pe 12 aprilie 2012 19:07
Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei :))))).....mult mai potrivita ar fi in rolul ficei lui Bradley Cooper:))))!!
Gebeleizis pe 13 aprilie 2012 07:24
Bradley Cooper parca nu este facut pentru a juca in filme de epoca. Doar uitati-va la expresia fetei sale, si o sa intelegeti de ce. :)))
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:47
arata bine , astfel ca sunt sigur ca merita urmarit , imediat dupa lansare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells