Emily Blunt: „Salmon Fishing in the Yemen este optimist şi emoţionant”

de Cristina Grigore în 12 Apr 2012
Emily Blunt: „Salmon Fishing in the Yemen este optimist şi emoţionant”

Comedia romantică a lui Lasse Hallstrom (Chocolat, Casanova), ce-i are drept protagonişti pe Emily Blunt şi Ewan McGregor,a debutat săptămâna trecută pe marile ecrane de la noi şi a adus în faţa publicului o poveste intrigantă, dar atrăgătoare, ce mută atenţia dinspre un conflict politic spre o poveste de dragoste desfăşurată într-un cadru natural idilic (filmările au avut loc atât în Marea Britanie cât şi în Maroc) în care relaţiile interumane îşi regăsesc armonia şi sensul.

Emily Blunt o interpretează în film pe Harriet, cea care îl asistă pe Fred (McGregor) la implementarea proiectului unui şeic arab de introducere a somonilor în văile aride ale Yemenului. Într-un interviu recent acordat ITV.com, actriţa a declarat că, în ciuda premisei mai puţin obişnuite, filmul este plin de vibraţii pozitive.

„Este un film excentric, dar emoţionant şi optimist. Spectatorii sunt captivaţi de asemenea poveşti, în care sunt descrise experienţe personale inedite. Tema filmului este imposibilul devenit posibil iar la aceasta se adaugă povestea de dragoste ce se înfiripă între personajul meu şi cel al lui Ewan”, este de părere Blunt.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 12 aprilie 2012 10:22
hmm interesant. As vrea sa-l vad.
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:42
sigur este un film care nu trebuie ratat !
margott pe 7 mai 2012 19:57
Abia astept sa-l vad, am vazut aproape toate filmele cu Emily Blunt, cred ca e una din cele mai bune tinere actrite britanice.
AimeeLov pe 13 iulie 2012 11:24
L-am văzut şi chiar pot spune că mi-a plăcut! Îl recomand!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells