Poster şi imagini noi din The Hunger Games

de Cristina Grigore în 21 Feb 2012
Poster şi imagini noi din The Hunger Games

Un nou poster, de această dată pentru varianta IMAX, a fost lansat pentru The Hunger Games, adaptarea cinematografică a primului roman din trilogia lui Suzanne Collins, ce o înfăţişează pe eroina peliculei, Katniss, pregătită să lupte pentru viaţa ei.

The Hunger Games îi are în centru pe Katniss şi Peeta Mellark (Josh Hutcherson), doi locuitori ai Districtului 12 din lumea futuristă a Panem-ului. Ei sunt forţaţi să participe la Jocurile Foamei, eveniment televizat desfăşurat anual ce adună într-o întrecere pe viaţă şi pe moarte tineri reprezentanţi ai celor 12 cartiere ale oraşului.

Avantajul lui Katniss este talentul în mânuirea arcului (aşa cum este reliefat în poster), dezvoltat în timp ce vâna ilegal, împreună cu prietenul său, Gale (Liam Hemsworth), pentru a-şi putea asigura astfel, ei şi familiei ei, hrana necesară pentru supravieţuire.

Lionsgate a anunţat recent că pelicula va avea parte de o proiecţie limitată, de o săptămână, în cinematografele IMAX, începând din 23 martie, aceasta fiind data de lansare şi pentru România. Ai în galerie alte noi fotografii din film preluate de pe site-ul oficial al acestuia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
constanta pe 21 februarie 2012 08:27
Abia astept sa-l vad....cartile sunt grozave!
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2012 18:27
de urmarit ... chiar daca atata publicitate cam strica .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells