Piranha devorează box office-ul din România

de Ştefan Dobroiu în 5 Oct 2010
Piranha devorează box office-ul din România

Amuzantul horror 3D Piranha a fost cel mai vizionat film al weekendului în România, 15.102 de amatori de cinema admirând-o pe Elisabeth Shue în încercările ei disperate de a-i proteja pe turiştii strânşi în lacul Victoria, atacat de un banc de peşti hămesiţi.

Pe podium se menţin Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule şi Resident Evil: Viaţa de apoi, cu 10.237, respectiv 8.393 de spectatori.

După ce a mai fost văzut de 3.757 de spectatori în weekend, Inception a depăşit pragul de 200.000 de bilete vândute în România, având mici şanse să întreacă cel mai popular film al anului până în acest moment, Alice în Ţara Minunilor (222.314 spectatori).

A doua premieră a săptămânii, Wild Target, s-a clasat pe locul şase, cu 3.353 de spectatori. Mandragora, distribuitorul premierei româneaşti Morgen, nu a centralizat încă datele privind numărul de bilete vândute în toate cinematografele din ţară.

Tu la ce film ai fost în weekend?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 5 octombrie 2010 18:15
era de astepta ca Piranha sa devina lider,dar sigur saptamana viitoare va fi detronat.......
victor_neo75 pe 5 octombrie 2010 18:48
Poate schimbati si voi la Box Office Premiere pe anul 2001, incasarile amestecate din Ro pe anul 2001 cu cele din 2006! N-am zis nimic de cand am vazut "bug"-ul asta acum vreo 6 luni, dar vad ca vine iarna si tot nu ati schimbat erorile! Update va rog !

In rest mi se par oarecum impresionante incasarile la "Piranha 3D", mai ales dupa review-urile negative care le vad la pagina acestei parodii horror (care mie mi-a placut) !

La "Step Up 3D" merg inca destui adolescenti, desi in SUA n-a incasat mai mult de 42 de mil $. Ar trebui sa le spun acestora ca exista un alt film care are o poveste ceva mai interesanta in afara de dansuri de strada: "StreetDance 3D" care probabil va fi lansat pe DVD la noi !

"Inception" se mentine bine si ma bucur ca a depasit pragul celor 200 de mii de bilete vandute! E pacat ca "Despicable Me" si "Going on Distance" nu au avut mai mult succes la publicul autohton!

septick pe 5 octombrie 2010 20:59
Fenomenalul Despicable merita locul 1 in box office, cat a fost Avatar lider. Din pacate, nici un weekend n-a fost primul. Vorbind de Morgen, a fost un "peste asteptari", dar lumea nu s-a omorat pe el, va spun eu, care am fost mai alaltaieri la el - nu erau nici 10 oameni in sala. Ce sa-i faci, lumea se repede catre Resident Evil, minunea anului! WOW! Sau Piranha! (Alt WOW aici...)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells