„Nu vă mai uitaţi la Two and A Half Men”. Vezi ce actor urăşte serialul în care joacă

de Cristina Grigore în 27 Nov 2012
„Nu vă mai uitaţi la Two and A Half Men”. Vezi ce actor urăşte serialul în care joacă

Este unul dintre cei mai bine plătiţi actori copii din televiziune, cu un salariu ce însumează opt milioane de dolari pentru ultimele două sezoane ale lui Two and A Half Men, pe lângă cele cinci sute de mii de dolari primiţi ca bonus la semnarea contractului de prelungire a prezenţei sale în serial. Cu toate acestea, Angus T. Jones (interpretl lui Jake Harper) a declarat că urăşte să joace în serial şi că şi-ar dori ca oamenii să nu se mai uite la Doi bărbaţi şi jumătate.

„Dacă vă uitaţi la Two and a Half Men, vă rog să nu o mai faceţi”, a spus el. „Apar în acest serial, dar nu-mi mai doresc asta. Vă rog să nu vă mai uitaţi şi să nu vă mai umpleţi minte cu mizeria asta. Unii spun că e vorba doar de divertisment. Informaţi-vă puţin despre efectele televiziunii asupra creierului uman şi vă promit că vei fi mai atenţi când vine vorba de televiziune şi de e programe să urmăriţi la televizor… Ştiu, este o veste proastă”, a continuat Jones.

„Dacă fac rău, nu vreau să mai fiu aici. Nu vreau să contribui la planul duşmanului. Nu poţi fi un om cu frica lui Dumnezeu şi să apari într-un astfel de serial. Ştiu că eu nu pot. Şi nu mă simt bine când aflu ce spune Biblia despre astfel de lucruri” a mai spus actorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Deckard pe 27 noiembrie 2012 11:40
E bine ca asta micu' n-a cazut in patima drogurilor (cu majoritatea asa se intampla) in schimb a cazut oarecum in latura extremei religioase . Mai bine se apuca de bautura....era undeva pe la mijloc .
rizea.alex70 pe 27 noiembrie 2012 17:29
Ii dau dreptate pustiului,chiar este o mizerie de serial si ar trebui anulat.
Arlequinade pe 27 noiembrie 2012 17:41
Initial am zis ca pustiul e surprinzator de matur pentru varsta lui. Dar pe urma am vazut ca singurul motiv pentru care spune ceea ce spune e prostia religioasa... si brusc nu numai ca nu mi se pare matur, dar mi se pare chiar tembel. Ca sa nu mai zicem ca primeste un salariu misto pentru ceea ce face, deci practic musca mana care-l hraneste. Ia sa-l concedieze pentru replicile astea si sa vedem daca i se pare mai "sfant" sa vanda cartofi prajiti la McDonald's. Ca mare actor nu e, ma indoiesc ca ar avea cine stie ce succes in afara serialului.
Maryanf25 pe 27 noiembrie 2012 18:35
Mie nu mi se pare ok sa iei un copil de 10 ani si sa-l bagi intr-un astfel de serial. Poate cand era mai mic nu constientiza in ce fel de program juca, si fiind obligat de contract a fost nevoit sa-l duca pana astazi. Personal pustiul mi se pare mult mai matur decat tine care nu ai nici un drept sa il judeci bazandu-te, surprinzator, chiar pe efectele manipulatoare ale diferitor programe de care spune pustiul!
Arlequinade pe 28 noiembrie 2012 22:56
Ce vrei, ma? Ma "bazez pe efectele manipulatoare ale programelor de care spune pustiul"? Te pomenesti ca oi fi si tu vreo sfanta din aia care bate campii despre Illuminati si societati secrete si conspiratii mondiale si brain-washing in media? Hai s-o luam asa: pustiul asta nu a facut decat sa impuste replici in fata unui aparat de filmat timp de cativa ani, si in acesti cativa ani a scos mai multi bani decat ti-au trecut tie vreodata prin mana. Ti se pare de ici, de colea? Ca mie mi se pare ceva pentru care ar fi trebuit sa fie recunoscator, nu sa arunce cu rahat. Ca sa nu mai zicem ca NU POT sa am respect pentru cineva care ia decizii de genul "hai sa atacam sursa mea sigura de venit" pe motivatii religioase. Vad ca esti tare cand vine vorba de "programe manipulatoare" dar ramai orb / oarba la cel mai tare manipulator din istoria recenta: religia! Niste imbecili care se strang si judeca viata reala prin prisma unor mituri. Si pe baza acelor mituri, care apropo, sunt inconsistente, mai si judeca alti oameni si stilul lor de viata sau incearca sa intervina in modul lor de a gandi / trai. Deci da, aderenta lui la aceasta secta este o mare dovada de imaturitate iar faptul ca tu-l scoti mare martir ma face sa ma indoiesc si de judecata ta. No offense.
Macabru pe 27 noiembrie 2012 21:10
Nu prea mai sunt seriale de comedie la care sa te uiti, asa ca "Two and a half men" e binevenit. Bineinteles, de cand a plecat Charlie Sheen, a scazut dramatic audienta. Pe mine nu ma deranjeaza Ashton Kutcher, mi se pare ca joaca bine. Nu mai e cum era, dar decat nimic, ma multumesc si cu atat. Oricum, la ora actuala, cred ca cel mai bun serial de comedie este "The Bing Bang Theory". Baziiingaaaaaaaaaa !
Beatryce pe 27 noiembrie 2012 22:12
agree!
SANDA45 pe 28 noiembrie 2012 21:25
nu`i prea bun serialul decand joaca ashton!
alex_il_fenomeno pe 28 decembrie 2012 13:40
cine s-a gasit cu initiativa! bina insa ca nu a luat-o pe cai gresite.
Crisstyan25 pe 16 ianuarie 2013 17:36
Eu ii propun sa de toti bani care i-a castigat in acest serial inapoi (sau sa-i doneze orfanilor sau focilor abandonate) si apoi sa ne spuna ca regreta ce a facut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells