Noul Godzilla, rescris de autorul lui Shawshank Redemption

de Cristina Grigore în 8 Ian 2013
Noul Godzilla, rescris de autorul lui Shawshank Redemption

Relansarea lui Godzilla a fost anunțată de mai bine de un an, însă proiectul nu a avut până acum o dezvoltare prea rapidă. Ultimii doi producători angajați să aducă reboot-ul pe marele ecran s-au retras din cauza unor neînțelegeri, însă pelicula merge mai departe prin angajarea, ca scenarist, a lui Frank Darabont, scrie Deadline.com.

Cunoscut pentru regia lui Shawshank Redemption sau The Green Mile, Darabont este și creierul din spatele adaptării benzilor desenate The Walking Dead în popularul serial horror cu același nume. El a atras atenția producătorilor lui Godzilla tocmai datorită acestui serial, pentru care, la sfârșitul sezonului întâi, și-a concediat întregul colectiv de scenariști, fiind el însuși înlocuit ulterior, însă reușind să pună bazele unui serial bine închegat, care a captivat fanii genului horror din întreaga lume.

De scenariu lui Godzilla s-au mai ocupat anterior Max Borenstein (Seventh Son) și Drew Pearce (Iron Man 3). În regia lui Gareth Edwards (Monsters), filmul va începe filmările în luna martie, lansarea fiiind programată pentru 16 mai 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ovidiu239 pe 8 ianuarie 2013 11:00
Mda, si sa ne asteptam sa fie o capodopera precum Shawshank Redemption sau The Green Mile?
nicolas84 pe 8 ianuarie 2013 12:15
Siiiiiigur. Sa nu mai spun ca astia asteapta ORICE ocazie ca sa arate inca si INCA odata ca au ramas fara idei. Deja sunt plictisit sa o spun mereu.
Bayard pe 8 ianuarie 2013 14:04
Poate se distreaza si el.... dar totusi, uite ce a facut dintr-un serial cu zombie. Primul sezon a fost extraordinar.... a reusit sa umanizeze cadavrele, a fost ceva ce nu-mi imaginam :)
cristi23 pe 8 ianuarie 2013 15:28
ma intreb ce va iesi...rescrierile de scenariu.......cam dauneaza.....
piccolodaimao22 pe 8 ianuarie 2013 18:21
totusi,Godzilla are un univers urias de personaje si povesti,dar nimeni nu pare sa reuseasca sa le exploateze cum trebuie
alex_il_fenomeno pe 8 ianuarie 2013 21:19
Cred ca va fi ceva frumos, de abia astept!
rizea.alex70 pe 9 ianuarie 2013 00:28
Deci asta este cam prima amanare anuntata la Godzilla....sper totusi sa respecte data de lansare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells