Godzilla

(2014)

Godzilla

Poster Godzilla Postere Godzilla

Sinopsis Godzilla

Mai mult
Godzilla trl 2

Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acțiune Godzilla 3D, o producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures. Noul regizor vizionar Gareth Edwards (Monștrii) prezintă o poveste impresionantă despre curaj și armistițiu în fața forței copleșitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă.

Distribuția este alcătuită din actorii internaționali Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe (Ultimul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Gojira surî dî

Produs de

Legendary Pictures

Tip Ecran

3D, IMAX 3D

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Godzilla
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Godzilla

Weekend premieră (12.05.2014)
  • Loc 1
  • Spectatori 68.339
  • Încasări (RON) 1.436.104,63
Total
  • Spectatori 172.676
  • Încasări (RON) 3.456.766,29
  • Încasări (USD) 1.069.342,20

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Mai 2014 12:12
Sunt mari şanse ca Gareth Edwards să devină un nume mare la Hollywood: Godzilla, cel de-al doilea lungmetraj al său, îi face cinste şopârlei uriaşe şi-i reinventează atât biografia, cât şi funcţia, fiind o fericită îndepărtare de la filmul lui Roland Emmerich din 1998. Fără să dăm spoilere, premiera de vineri beneficiază şi de efecte speciale ieşite din comun, dar şi de câte surprize scenaristice. Din păcate nu stă la fel de bine cu personajele umane...

Am făcut slalom printre avalanşa de trailere, interviuri filmate, clipuri şi spoturi şi ne-am aşezat în faţa ecranul IMAX aproape virgini în ceea ce priveşte subiectul filmului. Tare bine a mai fost, pentru că noua producţie nu mai merge pe vechea formulă "Godzilla atacă. Oamenii o omoară pe Godzilla", iar scenariul ne-a surprins exact cu ce trebuie.

Godzilla este,… citeşte

13 6
bogdan_constantin_c pe 16 mai 2014 02:51
L-am vazut...bunicel spre bun... Efectele sunt asa cum trebuie dar desfasurarea evenimentelor... se putea si mai bine... sunt faze care erau putin cam "discutabile"...
gabita1991 pe 30 august 2014 21:28
Stiu ca nu ar trebui sa judec parerea cuiva, pentru ca fiecare are dreptul la o parere, dar cred ca te inseli amarnic. Poate trebuia sa te uiti cu mai mare atentie. Eu l-am vazut de mai multe ori pana acum, si imi place de fiecare data. E mult mai bun decat cel din 1998. Ma bucur nespus ca nu l-au omorat la final, pentru ca desi e un monstru, tot nu m-am putut abtine sa nu plang la sfarsitul celui din 1998. Sper ca vor face si alte parti, pentru ca mie chiar mi s-a parut extraordinar. I-as da nota 20, pentru ca 10 mi se pare prea putin. Ar trebui sa il vezi din nou, cu mai mare atentie. E doar sfatul meu. Nu l-am vazut la cinema, dar ce-i drept, un film 3D nu mai e niciodata la fel ca primul film 3D care l-ai vazut vreodata. Nu mai are acelasi efect. Cel putin nu pentru mine. Dar filmul asta......cu siguranta il voi vedea din nou, cat de curand.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adi_ramses pe 07 Ianuarie 2014 11:58
Arata bine!
Din ce se vede din trailer arata promitator. Godzila a distrus tot orasul acolo. Sunt curios cum il doboara. Poate dau un telefon la cei de la Pacific Rim sa le trimita un Jaeger :)
25 11
bogdan_constantin_c pe 16 mai 2014 02:57
l-am vazut.Povestea este cu totul diferita decat de ceea ce se vde in trailer... total diferita... O sa vezi... :)
gabita1991 pe 30 august 2014 21:30
Nu mai stie lumea din ziua de azi ce e bun. Ce va place voua? Porcariile alea de Star Trek? De alea vad ca aproape toata lumea vorbeste de mine. Oare ce ar fi putut sa mai faca in acest film, ca sa ii multumeasca pe toti? Unii tot nu ar fi multumiti, chiar daca ar fi fost perfect, si fara cea mai mica greseala. Cred ca aveti asteptari prea mari. Eu am preferat sa nu am asteptari, si doar sa vad filmul. Si m-a impresionat.
Theofil88 pe 16 Mai 2014 21:39
Realism slăbuț
Gozdilla putea fi un remake mai puternic. Da, trailerul nu vinde în totalitate povestea, așa e, dar filmul vinde povestea cam trasă de coadă. Cică Godzilla luptă împotriva a doi kaiju de specie diferită lui, mascul și femelă. Nimeni nu știe de ce, că de mâncat, nu îi mănâncă. Godzilla e asemănat în film cu mama natură, dar natura nu omoară de distracție. N-ai putea spune că îi omoară pe cei doi monștri îndrăgostiți fiindcă sunt pe teritoriul lui, că se apucă să-i urmărească și pe cealaltă parte a Pacificului. Așadar nimeni nu știe care or fi motivele gigantei reptile nemuritoare (are o vârstă de milioane și milioane de ani, după scenarist).
Doi la mână: au detonat o bombă cu hidrogen de sute de megatone la câțiva kilometri de oraș (la o aruncătură de vapor) și au zis despre bomba de la Hiroshima că a fost o petardă pe lângă… citeşte

24 12
Theofil88 pe 16 mai 2014 22:34
Părere despre film pe Rolling Stone. Tot negativă, firește. "Rolling Stone's film critic is impressed by the special effects and final battle, bored by everything else in this blockbuster reboot". http://www.rollingstone.com/movies/videos/travers-on-godzilla-more-monster-mashing-please-20140515?link=pv2
TheJesus pe 23 august 2014 16:05
Serizawa are un ceas de la tatal sau care s-a oprit in 1945,estimand ca el atunci avea varsta minima necesara existentei lui acum,ar fi trebuit sa fie un batranel.Aceasta fiind una,sunt destule exact cum ai descris tu @Theofil88. Totusi,eu nu l-am urmarit pentru a veni pe @cinemagia cu un comentariu gen critic. Cand vine vorba de filme le vizionez fara a avea asteptari la perfectiune sau realism,daca vreau realism merg pe strada si ma uit cum creste iarba. In concluzie,filmul a fost destul de bun,merita vizionat.
pixel_asylum pe 18 Mai 2014 02:15
Irosire de timp si spatiu
In urma hype-ului creat de reclame si mai ales cast-ului din film eram extrem de entuziasmat sa vad cum Hollywood repara greseala cu acelasi titlu din '98. M-am inselat AMARNIC. Scenariul este echivalent cu o foaie goala de hartie, iar la ce casting a avut filmul, personajele au zero credibilitate, imbecile chiar. Performanta actoriceasca a lui Aaron Perry Johnson e echivalenta cu un perete in care arunci cu nuci. Mai bine faceau un film de scurt metraj (de 15 minute) in care se bateau monstrii (de altfel singurul lucru bun din iureala asta de film) si era destul. Imi dadeam palme la fiecare 5 minute la cat de prost a fost scris scenariul. Filmul asta e un exemplu perfect de marketing fals. Totul e de fatada.
La cat de prost e, godzilla din '98 e film de Oscar.

22 16
VIBERS pe 18 mai 2014 13:59
Tre sa recunosc, filmul nu exceleaza si d.p.m.d.v este un film de nota 6 care merge vazut dar sa spui ca este mai bun ala din 98 este cea mai mare aberatie posibila.
HarlequinMonkey pe 21 mai 2014 02:09
Lol? Wat? Godzilla din '98 nu are nici o treaba cu universul Godzilla. Cel din '98 este un Jurasic Park cu un T-Rex si atat. Eu zic sa te uiti la filmele Godzilla dinainte de '98 sa vezi care e povestea. Voiai ca tot filmul sa o arate pe Godzilla? Nu. S-a pus accent mai mult pe oameni..pe ce simt ei in momentul cand o creatura imensa ataca lumea. Daaaa.. actori buni in cel din '98.. Jean Reno? Nu compara pe Jean Reno cu Bryan Cranston sau cu Ken Watanabe..
lory_loriana pe 17 Mai 2014 09:55
film de nota 4
DEZAMAGITOR! Am vazut filmul aseara, si pot sa zic ca am ramas cu un gust amar, Godzilla e de fapt un animal f urat care umbla si pe uscat( n-are nici o legatura cu Godzilla pe care o stim cu toti) si pe apa, care urmareste cei 2 MUTO (care sunt niste insecte f mari care distrug cateva orase ale lumi) iar la final Godzilla le omoara si salveaza omenirea de la continuarea dezastrelor. Inafara de cateva secvente 3d, nu e nimic fratilor de filmul asta. Al doilea film care ma dezamagit, dupa 300 de Spartani!
17 30
denis24 pe 17 mai 2014 10:46
Clar, ramai la comedii romantice te rog.
Snow_White pe 25 mai 2014 03:56
Daca esti dezamagita de filmul asta inseamna ca n-ai vazut Noah ..atunci sa vezi dezamagire
cosmin28m93 pe 17 Mai 2014 12:54
pierdere de timp!
am vazut filmul ieri la cinematograf.. am ramas total dezamagit !
15 10
dany_nik pe 27 august 2014 17:28
Cel mai asteptat film,cel mai naspa film...nota O
viobogdan pe 19 Iunie 2014 01:21
Prost
Slab spre execrabil. Intunecat la propriu. Din 123 minute 65 sunt in intuneric cu ceva lanterne pe ici pe colo ceva dialog de 2 $ asezonat cu un fundal sonor compus din ceva muzica (asa o fi oare) si niste mugete sau gemete iar daca ai o imaginatie suficient de bogata sau inchizi ochii poti considera ca ai asistat la un film porno de proasta calitate. Pacat scenariul nu este rau dar ce a iesit cred ca numai Lone Ranger il intrece. Dialoguri americane adica tampite. Concluzie ESEC pierdere de timp al meu si bani ai producatorilor. Cu banii investiti faceau doua filme bune nu o catastrofa si la propriu si la figurat.
Este doar opinia meu nu trebuie considerata ca si neaparat reala. Dar in general chiar daca un film nu imi place dar este de valoare, recunosc acest fapt. De data asta chiar nu este ceva ce merita vazut.

12 4
vladutz90 pe 16 Mai 2014 22:04
destul de slab!
in cele 2 ore cat dureaza filmul , godzilla a aparut vreo 5 minute maxim.... are cateva momente bune datorita 3D-ului... si atat! Nici macar nu se compara cu godzila-ul lui Emmerich din 98' !
11 12
VIBERS pe 17 mai 2014 01:49
Godzilla din 98 a fost un film de duzina.Nu ai cum sa il compari cu asta.Pe bune ce ti-a placut asa mult la el.Poate caterinca din film si actorul Jean Reno in rest povestea este varza, dar fiecare cu gusturile sale.
VIBERS pe 16 septembrie 2014 12:49
Chiar daca au jucat 2 actori foarte buni asta nu inseamna ca si filmul trebuie sa fie neeaparat bun.Filmul ala din 98 ca si scenariu, felul cum arata Godzilla (T-rex) este de 2 lei.Asta se apropie de original sigur cu efectele speciale de rigoare net superioare.
dido pe 12 August 2014 05:22
Pueril si ilogic...si plictisitor...
Stelutele sunt pentru efectele speciale,de care se face mare abuz in epoca noastra in detrimentul unei naratiuni cat de cat logice si coerente,sa-ti puna un pic neuronul in miscare,sa nu se plictiseasca in timp ce ochii sunt ocupati cu pomenitele efecte...Theofil88 a punctat mai sus multe din neajunsurile scenariului asa ca nu o sa repet si eu aceleasi chestiuni,imi exprim doar dezamagirea pentru timpul irosit...Pacat de pelicula si bani...
9 5
raviniu pe 02 Iunie 2014 16:58
bani dati degeaba
Este varza! plang si acum banii dati pe bilet,teapa totala! dupa mine merita cel mult 5!
9 6
Tomax pe 22 Mai 2014 18:06
Mai bine nu !
film dezamagitor ! nu are nu stiu ce efecte 3D...nu pot sa cred ca filmul a primit asa multe note de 10,dar cred ca provin de la copii impresionati de SF... nu au fost deloc realisti mosntri MUDO...reactiile tanarului acela sunt jalnice cand moare tac-su ... o alta prostie ,atunci cand a fost deflagratia aceia ,personajul principal a sarit multi metri si nu avea nimic rupt ....Penibil filmul ...mai bine mancam un kebab de banii aia !
9 6
Flangea007 pe 18 Mai 2014 11:50
Godzilla grasa esueaza!
Am vazut acest film si pot sa spun ca are doar cateva momente bune,dar cam atat.M-am dus sa vizionez Godzilla pentru ca il avea in distributie si pe Heisenberg( Bryan Cranston ) am crezut ca va fi un film exceptional dar spre surprinderea mea nu a fost chiar asa.La capitolul poveste esueaza lamentabil.In marea majoritate a filmului o sa vedeti doua insecte jegoase si urate(mascul si femela care incearca sa se reproduca) care s-au apucat sa distruga marile orase ale lumii.Dupa Godzilla(care dupa parerea mea e cam grasa) le urmareste, le scuipa in gura cu raze flegmatice si le distruge,salveaza lumea si se duce inapoi de unde a venit.Dar nu o sa ma apuc acum sa povestesc filmul chiar daca nu e prea mult de povestit.O sa va las pe voi sa observati cat de prost este acest film.In schimb,trebuie sa recunosc,efectele au fost destul de misto.Dar tot o posirca ordinara ramane!Nota mea 4!
9 15
johnny93 pe 02 Iulie 2014 22:38
Prostia americana
au trimis si ei niste bombe, pe care au incercat sa le recupereze inapoi :|
8 4
spartacus pe 18 Iunie 2014 18:20
Am vazut ieri filmul, dupa ce imi facusem mari sperante din trailer. Am fost dezamagit. Adica este un film care spune ca este cu si despre monstri sau Godzila, personaje care abia le vezi. Da nu ar trebui sa fiu mirat si nici surprins: la urma urmei, regizor este cel care a facut si Monster (2010), un film tot "cu si despre monstri", dar pe care nici nu ii vezi propriu-zis in film deoarece iti sunt aratati cu pipeta, punandu-ti serios imaginatia si nervii la incercare. Pacat de banii bagati in film. O tampenie.
8 4
dan_dinescu pe 04 August 2014 02:35
film lipsit de orice...chestie....
salut , din punctul meu de vedere roland emmerich (godzilla 1998 daca nu ma insel) e roland emmerich iar acest regizor e doar regizor nimic mai mult pacat de banii bagati in film , de banii astia vedeai tot pamantu in vacanta si juma din luna sa fim seriosi , nu am inteles nimic de ce au venit ce cautau acolo, in primu godzilla 1998 domne se stia a venit monstru era flamand era speriat vroia sa si faca cuib toata lumea era speriata bla bla nu vine un monstru care domne da impuls electromagnetic exact cand se pregateau sa l atace dece nu l dadea in mijlocu oceanului, adica monstru constient care manca bombe nucleare si mai stiu eu ce :)))) inca odata roland emmerich e roland emmerich e tatic iar gareth edwards mai tre sa invete valoarea banului poate la americani mai merge sunt mai slabi cu mintea hai sa mergem sa vedem monstrii care se bat in mijlocu statului hawai sau unde erau UN FILM… citeşte
8 7
TheJesus pe 24 august 2014 18:43
Cu limbajul tau de tembel nici nu ma mira faptul ca nu ti-a placut filmul, vrei logica la un film cu si despre monstrii inexistenti in realitate? La un astfel de film mergi pentru distractie nu pentru a-ti antrena tu singurul neuron ramas.Cat despre banii investiti,stai linistit ca au facut profit destul de mare,dar ce stiu ei,mai bine stii tu,mare critic de film @dan_dinescu
alexandru_vodisca pe 24 Mai 2014 23:38
Penibil
Este fara îndoiala cel mai slab film din ultimii 10 ani.
Aia de la Holywood nu mai au nici un pic de imaginatie( cei 2 Muto sunt o combinație între Alien și Tripozii din Razboiul Lumilor )
Iar secventele sunt desprinse parca din filmele cu prosti ; masculul Muto ii duce in cioc iubitei o bomba atomica sau in timpul luptei dintre creaturi , soldații fug pe sub nasul lor cu bomba...

8 7

Spune-ţi părerea despre Godzilla

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Godzilla
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells