Casual

(2015) - Serial TV

Fără obligații

Poster Casual Postere Casual

Sinopsis Casual

Casual

O comedie despre recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, care se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Casual Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Hulu

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Octombrie 2015 17:18
Hulu, competitorul mai mic şi mai subnutrit al lui Netflix, s-a lansat acum câţiva ani în producţia de seriale, iar în această toamnă impresionează cu amuzantul Casual, un sitcom de familie cu o abordare foarte diferită de cea a producţiilor asemănătoare din programul canalelor TV americane naţionale. Cinic şi sarcastic, Casual nu se fereşte deloc de subiecte incomode şi se poate lăuda cu o onestitate ce îi poate lua prin surprindere pe fanii unor seriale mult mai lejere, de genul lui Modern Family (în continuare imbatabil, la al şaptelea sezon). Oricât de modernă este familia ABC, te asigurăm că cea Hulu este şi mai modernă.

Dacă te-ai săturat să ţi se spună că puţină negociere şi înţelegere sunt de ajuns pentru a salva viaţa de familie de orice problemă, uită-te la Casual. În centrul atenţiei sunt fraţii Valerie (Michaela… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 07 Septembrie 2020 19:08
Aflata in proces de divort, dupa ce sotul a parasit-o pentru o tinara de 20 ani, Valerie vine sa locuiasca la fratele ei, impreuna cu fiica adolescenta. Serialul povesteste intimplarile prin care trec cei trei, dificultatile si framintarile, cu o nuanta de umor si cinism in acelasi timp. Scenariu bun, actual si interpretat destul de bine.
0 0

Spune-ţi părerea despre Casual

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells