Blade, relansat fără Westley Snipes?

de Cristina Grigore în 8 Ian 2013
Blade, relansat fără Westley Snipes?

Drepturile de producție ale francizei Blade s-au întors din 2011 în posesia Marvel, iar compania se gândește acum să relanseze seria, dezvăluie scenaristul David S. Goyer, citat de site-ul CraveOnline.

Regizor și scenarist al primelor două filme Blade, Goyer este de părere că acum, când Marvel este proprietatea Disney, seria va căpăta un cu totul alt ton, iar reîntoarcerea protagonistului, Wesley Snipes, este puțin probabilă.

”Acum că cei de la Marvel/Disney au recuperat drepturile de autor, franciza va beneficia cu siguranță de un reboot. S-au făcut mult prea mulți bani cu filmele anterioare pentru a nu le relansa la un moment dat”, a spus el, ținând să adauge că cei de la Disney nu vor ține seama de faptul că Blade este un personaj mult mai întunecat decât Captain America și Iron Man.

Întrebat dacă, în opinia sa, Westley Snipes va fi chemat să își reia rolul, Goyer a dat asigurări că șansele de a-l revedea pe actor în fostul său rol sunt ca și inexistente. O decizie deloc surprinzătoare dacă e să luăm în considerare faptul că Snipes este acum ceva mai în vârstă și că este un actor dificil, lucru pe care l-a demonstrat mai ales în compania lui Goyer, care a trebuit să îl amenințe pe acesta în mai multe rânduri că va termina Blade Trinity fără el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 8 ianuarie 2013 13:05
bun as
Bayard pe 8 ianuarie 2013 14:08
Eu nu simt nevoia sa se refaca... Blade 1 a fost decent, Blade 2 chiar bunicel... sunt alti supereroi (nu stiam ca Blade e considerat asa ceva) mult mai interesanti
brutalistic pe 8 ianuarie 2013 15:25
nu este Blade fara Wesley.
deco20 pe 8 ianuarie 2013 17:30
aici te inseli...
cristi23 pe 8 ianuarie 2013 15:30
ar fi pacat sa apara blade fara snipes.......va fi greu de inlocuit...se cam identifica cu personajul.......dar e adevarat ca a cam inbatranit si mai e si scandalul in care snipes l-a strans de gat pe goyer
spartacus pe 8 ianuarie 2013 18:36
Wesley Snipes a fost actorul perfect pentru acest rol - era suficient de cunoscut la momentul primei parti pentru a atrage spectatori, maestru in arte martiale etc. O noua serie BLADE nu va mai avea acelasi succes, pot sa dau in scris asta. Parerea mea, iar viitorul o va demonstra, si asta nu ca as fi eu Mafalda. Asta e realitatea.
Andrey92 pe 8 ianuarie 2013 21:15
Asa e. Chiar pentru prima parte, Snipes a fost genial ales.
alex_il_fenomeno pe 8 ianuarie 2013 21:20
Fara el nu va mai avea niciun sens...
johnnyg pe 8 ianuarie 2013 22:45
E scenarist al tuturor celor trei filme si regizor doar pentru Blade Trinity (care mai bine nu se facea). Aceasta este o corectura a greselii din paragrul doi.
rizea.alex70 pe 9 ianuarie 2013 00:27
Sper sa se faca noi filme,dar sa iasa ceva mult mai bun ca seria originala.
Albert79 pe 9 ianuarie 2013 01:24
Mai sunt si alti actori calificati pentru acest rol trebuie sa fim cu mintea deschisa Wesley a imbatranit ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells