Noua comedie a lui Sacha Baron Cohen: The Lesbian

de Cristina Grigore în 5 Oct 2012
Noua comedie a lui Sacha Baron Cohen: The Lesbian

Actorul Sacha Baron Cohen a găsit subiectul noii sale comedii, iar acesta are un corespondent în realitate, scrie Deadline.

Cohen se va inspira din ştirea apărută în urmă cu o săptămână despre milionarul chinez Cecil Chao, cel care  a oferit 65 de milioane de dolari bărbatului care o va face pe fiica sa de 33 de ani, Gigi, să se îndrăgostească de el. Oferta a venit după ce Chao a aflat despre căsătoria fiicei sale cu iubita ei,  în Franţa. Mariajul nu este însă recunoscut în Hong Kong. În plus faţă de banii oferiţi, Chao îl va şi ajuta pe viitorul cuceritor al fiicei sale să-şi înceapă propria afacere.

Gigi, director executiv la una din companiile tatălui ei, a anunţat la scurtă vreme de la lansarea ofertei că îşi va bloca contul de Twitter, din cauza enorm de multelor cereri de prietenie primite.

Neobişnuita ofertă a tatălui lui Gigi a atras atenţia comicului britanic, care împreună cu Paramount Pictures vor face acum un film ce va porni de la această premisă, intitulat The Lesbian. Cohen va apărea cel mai probabil în rolul miliardarului. Studiourile sunt acum în căutarea unui scenarist pentru această producţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
silver_black_ss pe 7 octombrie 2012 13:28
Desi nu il prea sufar pe nebunul asta, are uneori niste idei geniale si stie sa faca misto de prostia omeneasca.
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 16:02
daca "The Dictator" a fost mai ok, acesta nu pare deloc roz.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells