Noi postere şi bannere pentru Wrath of the Titans

de Cristina Grigore în 8 Feb 2012
Noi postere şi bannere pentru Wrath of the Titans

Dintre filmele de acţiune SF sau fantasy ce vor fi lansate anul acesta, John Carter şi The Hunger Games au beneficiat deja de o campanie de promovare bogată şi au lăsat în urmă continuarea lui Clash of the Titans. Noile postere şi bannere, preluate de pe Yahoo! Movies,  vin aşadar să echilibreze balanţa la acest capitol şi ne familiarizează cu personajele (eroii, zeii şi titanii) acestei producţii.

În Wrath of the Titans ne reîntâlnim cu Perseus (Sam Worthington), care şi-a petrecut ultimii zece ani, după victoria obţinută împotriva lui Kraken, încercercând să ducă o viaţă normală. Existenţa îi este însă tulburată atunci când Zeus (Liam Neeson) este trădat şi de Hades (Ralph Fiennes), dar şi de Ares (Édgar Ramírez), care se aliază cu titanul Cronos pentru a-l întemniţa pe Zeus.

Iadul se dezlănţuie pe Pământ, iar salvarea lui Zeus şi a întregii lumi stă în mâinile lui Perseus, a reginei Andromeda (Rosamund Pike), a fiului semizeu al lui Poseidon, Argenor (Toby Kebbell) şi a zeului decăzut, Hefaistos (Bill Nighy).

Wrath of the Titans 3D, în regia lui Jonathan Liebesman (Battle Los Angeles şi The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) va fi lansat în România pe 30 martie 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 8 februarie 2012 10:22
Posterele par chiar "cul" si o sa ma uit la el cum o sa o faca si multi altii dar sper sa fie mult mai bun decat prima parte,ca altfel ne intalnim la mistocareala sa discutam dupa film si ar fi pacat.
ALUCARD666DRACULA pe 8 februarie 2012 12:46
Ca sa vezi ce postere frumoase.......am o presimtire ca acest film va fi chiar BUN.
africanus pe 8 februarie 2012 15:17
Frumoase postere, nu are cum sa nu iasa un film bun! Povestea se anunta captivanta.
legolas05 pe 8 februarie 2012 15:19
dragute posterele,sper sa fie mai fain decat precedentul
alex_il_fenomeno pe 9 februarie 2012 13:20
cat pot sa astept filmul asta !
Qube86 pe 19 martie 2012 07:22
Cat?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells