Noi imagini din Dredd

de Cristina Grigore în 7 Feb 2012
Noi imagini din Dredd

Karl Urban este noul Judge Dredd în această reeditare a aventurilor personajului creat de John Wagner şi Carlos Esquerra, iar noile fotografii din film ne conving de intensitatea interpretării acestuia.

Alături de Urban, în imaginile preluate de pe 200AD.com, o vei întâlni şi pe Olivia Thirlby, pe care o ştii din Juno, unde juca rolul celei mai bune prietene a lui Ellen Page.

Thirlby o interpretează în această adaptare pe Cassandra Anderson, o judecătoare cu puţină experienţă care se pregăteşte alături de Dredd. Aşa cum a promis şi John Wagner într-un interviu recent, Dredd are faţa acoperită în fiecare imagine lansată până acum în campania de promovare a filmului, şi aşa se va prezenta pe tot parcursul acestuia. În plus, producţia promite - prin fotografiile în care apar executaţi cei care s-au opus legii - să păstreze tonul întunecat şi visceral al benzilor desenate.

Noile aventuri ale faimosului personaj de pe străzile din Mega City One, singura oază de cvasi-civilizaţie de pe Pământ în Dredd, vor apărea în cinematografe spre sfârşitul lui 2012.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 februarie 2012 11:41
Cu siguranta, este un film asteptat pentru amatorii genului.
alex_il_fenomeno pe 8 februarie 2012 19:01
cred ca se va bucura de un real succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells