Charlize Theron, într-un nou film despre prinţesa Diana?

de Cristina Grigore în 7 Feb 2012
Charlize Theron, într-un nou film despre prinţesa Diana?

Producătorul lui The Iron Lady, Stephen Evans, este pe cale să investească 45 de milioane de dolari într-un film despre viaţa prinţesei Diana, scrie publicaţia Sunday Mirror.

Pelicula va fi bazată pe un volum controversat despre prinţesă, apărut în 2007 şi semnat de Ken Wharfe, una din gărzile de corp ale acesteia. Cartea se numeşte Diana: Closely Guarded Secret.

„Toată lumea este interesată de Diana”, şi-a motivat Evans decizia de a aduce în cinematografe un (alt) film bazat pe viaţa prinţesei, dar şi uşurinţa cu care a obţinut banii necesari finanţării proiectului. Pelicula promite să dezvăluie adevărata faţă a celebrei figuri regale britanice din perspectiva lui Wharfe, care a fost un apropiat al acesteia, până la moartea sa în accidentul de maşină petrecut în 1997, la Paris. Diana i-a încredinţat protecţiei sale, când erau copii, şi pe fiii săi, Prinţul William şi Prinţul Harry.

„Vă vom dezvălui 11 ani din viaţa ei, chiar de după naşterea lui Harry”, a spus Evans. „Vom încerca să punem accent pe autenticitate şi vom încerca să descoperim prin ce a trecut . Mare parte din aceste lucruri nu sunt cunoscute publicului, poate doar celor care sunt obsedaţi de personalitatea ei”, a mai spus producătorul.

Cât despre actriţa care ar putea-o portretiza pe Diana, au fost menţionate două nume cunoscute: Charlize Theron şi Carey Mulligan. Însă, potrivit lui Evans, vor fi luate în considerare şi alte câteva actriţe cu care publicul este mai puţin familiar.

Viaţa prinţesei Diana va fi subiectul altor două pelicule aflate acum în lucru. Una se numeşte simplu, Diana, şi ar putea-o avea drept protagonistă pe Keira Knightley sau pe Scarlett Johansson, iar cealaltă, intitulată Caught in Flight, o are în rol central pe Jessica Chastain (The Tree of Life, The Help) şi vorbeşte despre relaţia prinţesei cu unul dintre iubiţii săi, chirurgul Hasnat Khan.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 februarie 2012 11:34
Cu siguranta, filmul va starni mare interes....
ChristianCage00 pe 7 februarie 2012 12:14
Interesant. Nu stiu ce incredere am, deocamdata sunt curios cum se va descurca Jessica Chastain . Pe de alta parte, cred ca Charlize Theron este una dintre actritele care pot interpreta aproape orice personaj.
bb19585207 pe 7 februarie 2012 14:25
Diana a fost o femeie mediocra,carierista,si cam nimfomana,ca toate femeile care nu se marita din dragoste!Cand intervine adulterul de ambele parti,amandoi sotii sunt vinovati,dar lumea atrasa de fizicul ei deosebit,ce e drept,a idealizat-o!Sa-i fie tarana usoara,dar dac mai traia,dinastia britanica se pricopseacu un copil,cu tata musulman!Macar,Carol II a produs,inainte de nasterea lui Mihai un copil cu o romanca,Lambrino,al carei nepot se pretinde printul Paul!
alex_il_fenomeno pe 8 februarie 2012 19:02
o mare actrita ! ma bucur de aceasta stire .
margott pe 7 aprilie 2012 20:21
In alt articol am citit ca Naomi Watts ar putea juca rolul Dianei, nicidecum Charlize Theron. Personal, cred ca niciuna din cele doua nu s-ar potrivi in rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells