Nicole Kidman intr-un remake

22 Iul 2006
Nicole Kidman intr-un remake
Proaspat (re)casatorita Nicole Kidman il va lasa pe sotiorul Keith Urban singurel acasa pentru cateva saptamani pentru a i se alatura lui Al Pacino intr-un remake la Witness to the Prosecution in regia lui Michael Radford (Flawless in care joaca Demi Moore).
MGM a lucrat la acest proiect, in care Pacino a fost implicat de la inceput, inca din 2004. Pe atunci, la scenariu scria David E. Kelley, iar veteranul Robert Benton (Kramer Vs Kramer) trebuia sa regizeze.
Pacino joaca rolul lui Sir Wilfrid Robarts - interpretat de Charles Laughton in filmul original din 1957, in regia lui Billy Wilder - un avocat de marca intr-un caz in care o sotie este martora a acuzarii impotriva sotului ei.
Inca nu se stie cand vor incepe filmarile, mai ales daca ne gandim la toate proiectele pe care le are anuntate frumoasa Nicole Kidman: mult-asteptatul film epic alaturi de Hugh Jackman, The Lady from Shanghai si comedia Headhunters. Se pare ca si Chris Weitz o vrea pe actrita australiana intr-un rol in
His Dark Materials: The Golden Compass, primul dintr-o serie de filme bazate pe celebrele romane fantastice ale lui Philip Pullman.
Taguri:  Nicole Kidman

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells