Mumia se întoarce!

de Cristina Grigore în 5 Apr 2012
Mumia se întoarce!

Prinsă în avalanşa reboot-urilor, franciza The Mummy va fi readusă pe marile ecrane de Universal Pictures, scrie IGN.com. Noua producţie nu va fi însă doar o versiune a filmelor în care au apărut Brendan Fraser sau The Rock, ci o abordare cu totul nouă asupra nemuritorului personaj, ce va da o nouă direcţie aventurilor sale.

Creatură a cărei existenţă datează încă din 1932, an în care a apărut primul film The Mummy, cu Boris Karloff, a avut ea parte de o mulţime de sequel-uri mediocre, până în 1999, când povestea sa a fost recreată, având apoi acceaşi traiectorie slabă, în viziunea criticilor, deşi a beneficiat de un buget mai mare (şi de un răspuns mult mai pozitiv la box-office).

Noua variantă a poveştii va fi imaginată de Jon Spahis, un scenarist acum în vogă printre producătorii din Cetatea Filmului, ce a atras atenţia prin colaborarea la scenariul lui Prometheus. Iată spre ce tinde să se îndrepte acesta, încântat de o nouă aventură în domeniul SF-ului şi al fantasticului: "Cred că mi s-a oferit din nou şansa de a face ceea ce am făcut şi în cazul lui Prometheus, aceea de a mă întoarce la sursa unei francize ce oferă un subiect întunecat, înfricoşător şi de a o aduce în prim-plan într-un mod nemaivăzut".

Deşi nu ne putem pronunţa încă serios în privinţa lui Spahis până la vizionarea lui Prometheus, putem afirma însă că noua Mumie are şanse să ne capteze din nou interesul. Ar avea poate un succes mai mare dacă şi-ar adjudeca şi un regizor de talia lui Ridley Scott.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 5 aprilie 2012 10:37
ar fi interesant :)
radu3455 pe 5 aprilie 2012 15:47
misto!!
silviu1985 pe 5 aprilie 2012 17:12
mi-au placut toate 3 mumii
sa speram ca no 4 va fi la fel de buna

legolas05 pe 5 aprilie 2012 19:33
mi'au placut cele 3 filme,sper si eu ca acesta sa fie la fel de fain
margott pe 5 aprilie 2012 20:07
Faina trilogia The Mummy, mi-ar fi placut o continuare a seriei cu Brendan Fraser.
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2012 19:39
o veste intr-adevar splendida !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells