Michelle Pfeiffer devine o legendă a cinematografiei

de Cristina Grigore în 5 Apr 2012
Michelle Pfeiffer devine o legendă a cinematografiei

Are 53 de ani, a jucat în peste 40 de filme şi o vei putea vedea anul acesta pe marile ecrane alături de Johnny Depp în remake-ul cu accente comice al lui Dark Shadows, un serial horror al anilor '60. Luna aceasta Michelle Pfeiffer îşi va vedea încununate realizările actoriceşti printr-un premiu acordat de asociaţia patronilor de cinematografe din toată lumea, în cadrul convenţiei CinemaCon. Evenimentul va avea loc între 23 şi 26 aprilie 2012 şi se va desfăşura la Caesars Palace din Las Vegas.

"Michelle Pfeiffer este cu adevărat una dintre cele mai grozave protagoniste din industria cinematografică", a precizat Mitch Neuhauser, directorul executiv al CinemaCon.

Deşi nu are la activ niciun premiu Oscar - a fost însă nominalizată de trei ori, pentru Love Field, The Fabulous Baker Boys şi Dangerous Liaisons - actriţa a primit numeroase premii din partea asociaţilor criticilor de film, printre cele mai apreciate şi mai cunoscute apariţii ale sale numărându-se şi cele din Scarface, What Lies Beneath, Dangerous Minds, Batman Returns, The Witches of Eastwick, Married to the Mob , Frankie and Johnny, A Midsummer Night's Dream şi White Oleander.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihaigeniu pe 5 aprilie 2012 14:19
f buna actrita si era f frumoasa cand era tanara
zgrv pe 5 aprilie 2012 16:16
Dangerous Minds, cel mai tare film al ei !!!
margott pe 5 aprilie 2012 20:08
Are 53 de ani ? Unde ii ascunde ?
MNarcis pe 5 aprilie 2012 20:49
Actrita mea favorita de mic ''borac''..........era, este si va ramane o legenda a cinematografiei mondiale (nu era nevoie de un premiu in acest sens ca sa zic asa) insa nu ''strica'' cu nimic inca un premiu in ''vitrina''.........primul film vazut de mn cu Michelle Pfeiffer a fost Scarface si ''m-a dat gata'' cu naturaleta, frumusetea fizica, senzualitatea si misterul cu care m-a invaluit din jocul ei facut in filmul Scarface (este adevarat ca eram in jur de clasa a 6 cand am vazut Scarface prima data insa si acum ''barbat in toata firea'' si tot ea este actrita mea favorita)........ii doresc mult succes in continuare!
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2012 19:38
la mai multe filme , intrucat are aparitii geniale !
Theodor2011 pe 16 ianuarie 2013 17:27
Buna actrita, dar nu sunt de acord cu afirmatia facuta in titlul acestui articol la adresa ei, cum ca ar deveni o legenda a cinematografiei, exagerata afirmatie. Legende (actrite) ale cinematografiei sunt: Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Marlyn Monroe, Greta Garbo, Meryl Streep, Ingrid Bergman etc. In nici un caz Michelle Pfeiffer, sa nu umflam actrita mai mult decat este cazul, OK?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells