Multiplex în Baia Mare, cu tehnologia 3D digital, din 5 noiembrie

26 Oct 2010
Multiplex în Baia Mare, cu tehnologia 3D digital, din 5 noiembrie

Primul multiplex din Baia Mare se va deschide pe 5 noiembrie, anunţă Cinema City România, operatorul noului cinematograf. Cinema City Baia Mare este este a 9-a investiţie la nivel naţional a companiei în România, din 2007 şi până în prezent. Complexul de 6 săli va fi amplasat în centrul oraşului, în incinta noului centru comercial Gold Plaza. Multiplexul este primul de acest tip din zona Maramureşului, unde până în prezent au existat doar cinematografe de tip clasic, cu un singur ecran, şi aduce băimărenilor un plus de confort şi flexibilitate. Numărul mare de săli dotate cu cele mai moderne echipamente, care garantează o imagine şi un sunet de înaltă calitate înseamnă pentru publicul din localitate o ofertă mai vastă de filme, într-un multiplex de această capacitate putând rula până la 15 filme diferite pe săptămână. De asemenea, multiplexul permite o frecvenţă mai mare a orelor de începere a spectacolelor. Spectatorul are la dispoziţie proiecţii cu filme diferite sau chiar cu acelaşi film, la intervale de circa 15-20 de minute, pentru a nu fi nevoit să aştepte două ore până la următorul spectacol, cum se întâmplă atunci când rulează un singur film într-o singură sală.

Ca o noutate pentru piaţa cinematografică din regiunea Maramureşului, în noul multiplex cinefilii vor avea ocazia sa experimenteze tehnologia 3D digital. Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde se pot cumpăra gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi răcoritoare, şi de o cafenea în incintă.

O dată cu deschiderea Cinema City Baia Mare, compania îşi va extinde numărul de săli operate în România la 88, care însumează peste 14.600 de locuri, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei, atât din punct de vedere al numărului de cinematografe multi-ecran, cât şi al numărului de săli.

La începutul anului 2011, în funcţie de ritmul construcţiilor, Cinema City intenţionează să adauge portofoliului său cinematografe în Brăila şi Târgu Mureş. În prezent, cinematografele Cinema City se află în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Cluj şi Bacău. Cinema City România este în curs de extindere şi în scurt timp va deveni a doua reţea, ca mărime, după cea din Polonia, unde compania deţine 29 de multiplexuri.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nomad pe 26 octombrie 2010 13:08
in sfarsit ! de multa vreme asteptam vestea asta
Shit pe 26 octombrie 2010 14:18
Plm, in Satu Mare nimic? In rahatu' asta de oras nu exista nimic, asta e Romania, baga-mi-as p**a in ea de tara!
MM pe 26 octombrie 2010 17:59
@shit... lasa ca vi la baia mare la film... :)
Shit pe 26 octombrie 2010 20:15
Da-mi bani si ma duc.
vanhelsing_ro pe 26 octombrie 2010 20:51
in targoviste si in tot judetul dambovita nu exista nici macar o sala de cinema 2d,daramite ce sa mai vorbim de un multiplex?ar fi bun unul chiar si cu 3-4 sali.
anonim pe 26 octombrie 2010 23:39
Cinema City va deschide si in Satu mare un multiplex si in targoviste se vor mai deschide in romania 27 de cinematografe asa ca aveti rabdare
PopsY pe 26 octombrie 2010 23:47
De Ploiesti nu se aude nimic ?
xxl pe 1 noiembrie 2010 11:41
va mutati toti la baia mare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells