The Nest

(2020)

Cuibul

Poster The Nest Postere The Nest

Sinopsis The Nest

The Nest SUB

Rory este un antreprenor ambițios care își aduce soția americană și copiii în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. După ce își abandonează liniștitul cămin din suburbiile americane, familia este aruncată în nebunia anilor '80 din Marea Britanie, iar noua lor viață prea scumpă într-un conac englezesc amenință să le destrame familia.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Jude Law Jude Law Rory O'Hara Carrie Coon Carrie Coon Allison O'Hara Oona Roche Oona Roche Sam O'Hara
Charlie Shotwell Charlie Shotwell Ben O'Hara Wendy Crewson Wendy Crewson mama lui Allison Michael Culkin Michael Culkin Arthur Davis
Anne Reid Anne Reid mama lui Rory Tanya Allen Tanya Allen Margy Adeel Akhtar Adeel Akhtar Steve
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Element Pictures

Distribuitorul international

IFC Films

Distribuit in Romania de

Bad Unicorn

Box office The Nest

Weekend premieră (28.06.2021)
  • Loc 13
  • Spectatori 1.691
  • Încasări (RON) 29.633,00
Total
  • Spectatori 4.217
  • Încasări (RON) 81.896,00
  • Încasări (USD) 19.665,35

Părerea criticului

Gloria pe 07 Iulie 2021 23:19
Cuibul în bătaia vântului
The Nest, cu Jude Law și Carrie Coon, este un portret al volatilității succesului, povestea fiind plasată în sânul unei familii americane. Luptăm pentru el, îl atingem, apoi ne scapă printre degete. Personajul principal, jucat de Jude Law , este - pe cât de strălucit și ambițios - pe atât de avid de status, succes, încercând să cultive imaginea unui om bogat chiar când e falit. Filmul îl surprinde în momentul în care bărbatul este în cădere... va junge să piardă tot? Axa epică a filmului e mai mult bazată pe sentimente, emoţii, semnificaţii, nu pe fapte.

Imaginea tenebroasă (semnată de Matyas Erdely, directorul de imagine maghiar care a lucrat la Son of Saul) și coloana sonoră cu disonanțele rău-prevestitoare transferă spectatorului angoasa personajelor aflate față în față cu prăbușirea morală și financiară. E o supralicitare… citeşte

1 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 14 Iunie 2021 22:29
Nu pierdeti vremea
Intriga lenta, atmosfera intunecata, filmul pare fragmentat, fara cursivitate, nu aprofundeaza ce se intimpla in interiorul personajelor.
4 1
connie_ciocoiu pe 30 Noiembrie 2020 09:59
un final cam...
Mă aşteptam la ceva mai bun, după distribuţie...
Aşteptam cu sufletul la gură o rezolvare mai spectaculoasă a situaţiei.
în schimb, finalul m-a făcut să regret timpul pierdut cu vizionarea...

3 3
Edddd pe 31 Octombrie 2021 21:55
shit
Doamne păzește .... am așteptat aproape 2 ore ca să se întâmple ceva în filmul ăsta ...... părea că se ridică tensiunea pentru ceva serios ... știam că Jude Law nu joacă în filme proaste ... În final.. nu s-a întâmplat nimic... parcă ar fi un film românesc modern : un film despre nimic....
Actorii au jucat bine dar nu prea au avut ce !.... au incercat să facă din căcat bici ...
Am rămas ... mut... Ce dracu a vrut scenaristul ăsta ?

2 2
Horatiucrisan pe 15 Decembrie 2021 22:27
Un film plictisitor desi se doreste o drama de familie. Multe filme romanesti de dupa 2000 sunt cu mult mai bune decat acest film supra apreciat spun eu. Am rezistat cu greu la 2/3 din film dupa care am adormit fara nici un regret. Nota 5.
1 0
Dragos.87 pe 01 Aprilie 2022 23:59
Mi-a plăcut mult,deși are un ritm care se desfășoară lent,atmosfera este una care iti captează toată atenția asupra povestii,are si momente apăsătoare care iti dau de gândit si te pun in fata situației..unele schimbări nu sunt chiar cele mai potrivite..Merita vizionat..!
0 0
gbanescu pe 15 Februarie 2022 22:24
Jude Law, in cautarea lui Dickie Greenleaf si a lui Alfie
Un excelent actor, pus in valoare de filme de referinta (Gattaca, The Talented Mr. Ripley, Cold Mountain, Closer, Alfie, chiar si Repo Men) a ajuns sa joace, in ultimii ani in tot felu’ de rateuri (Vox Lux, The Rhytm Section). Nu mai este ofertat de regizori cu viziune sau nu mai are el flerul de a alege cartea castigatoare?
Jude Law reuseste insa, chiar si in acest film modest, sa faca un rol bun.
“Cuibul” incearca sa ne prezinte o famile cu un status social de nivel mediu, care, in pofida unui moment singular de bunastare (“am avut la un moment dat chiar un milion de dolari in cont”), se indreapta fatalmente spre un dezastru financiar.
Capul familiei (Jude Law) ne este prezentat la inceput ca un tip care are toate motivele sa fie fericit. Are o familie frumoasa, se poarta intr-un mod deosebit de grijuliu si iubitor cu sotia si cu fiecare dintre copii,… citeşte

0 0
lavara_laiarna pe 19 Noiembrie 2021 19:20
calul de la groapă nu se mai întoarce ,precum nici omul din nebunia lui.
0 0
user-5d8ba99f379be pe 05 Noiembrie 2021 08:09
Un film care te pune pe gânduri, te tine atent pe tot parcursul deși nu se trage decât un glonț și acela într-un cal muribund. Sigur merita văzut
0 1
lili22 pe 01 Noiembrie 2021 22:39
Jude Law face un rol bun dar nu poate face prea mult pe un scenariu mediocru.
0 1
GabrielaSirbu pe 26 Iunie 2021 21:46
Ehe, sa fii onest cu tine insuti, o virtute cam moarta pentru multi oameni care vor sa para ce nu sunt. Bun film, eu zic sa-l vedeti, chiar merită.
0 2
cinefillm pe 03 Iulie 2021 21:11
Un film captivant, cu un punct de vedere matur asupra dramelor prin care trece fiecare personaj. Actorii fac roluri reusite, consistente. Merita vazut.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Nest

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Nest
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells