Megan Fox crede că este prea slabă

de Cristina Grigore în 9 Mar 2011
Megan Fox crede că este prea slabă

Starul din Transformers, Megan Fox este cu siguranţă frumoasă şi zveltă, dar până şi cele mai atractive vedete au uneori motive de îngrijorare. Ce o deranjează pe Megan? Silueta! Actriţa crede că este prea slabă. Însă, potrivit Starpulse.com, antrenorul său de fitness o contrazice.

Megan a fost criticată de presă în urma campaniei publicitare în care a apărut pentru colecţia de lejerie intimă Emporio Armani, unde a ieşit în evidenţă, mai mult decât era de aşteptat, silueta filiformă a acesteia.

Harley Parsternak, antenorul de fitness al starului, care îi antrenează şi pe Lady Gaga şi Robert Pattinson, nu crede că actriţa ar avea motive de îngrijorare, silueta ei fiind rezultatul geneticii, nu al dietelor drastice: „Dacă îmi fac griji să nu slăbească prea mult? Sigur că da. Dar are un metabolism foarte rapid. De aceea, antrenamentul ei se concentrează pe tonifiere şi modificarea formei corpului”.

"La ea problema este dacă mănâncă suficient din alimentele sănătoase. Oamenii se gândesc că trebuie să fie anorexică, dar nu este deloc aşa”, a spus Pasternak, adăugând: „sigur, devine frustrată uneori pentru că se gândeşte trebuie să ma îngraş. Aşa că se antrează cu greutăţi, pentru a-şi tonifia musculatura”.

Ai în galerie fotografii ale actriţei din campania publicitară a Emporio Armani.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costel_21 pe 9 martie 2011 13:27
Asta n-am mai auzit pana acum o actrita sa spun ca este prea slaba.
tudor74 pe 9 martie 2011 15:40
Eh, pescuieste atentie ! :)
weedmaster pe 9 martie 2011 16:32
Megan ii perfecta dar nu iar strica sa mai puna vreo 5 kg.
blastpit pe 9 martie 2011 17:01
Mdea pai e cam ca o scobitoare...intradevar nu iar strica cateva kg in plus ca o ia vantu pe sus
Krakatau pe 10 martie 2011 01:13
merge si asa :D
alex_il_fenomeno pe 10 martie 2011 11:54
crede? pai asa si este ! se zvonea ca Michael Bay nu o mai vroia in "Transformers3" deoarece era prea slaba , si avusese loc chiar o disputa intre cei doi !
jude pe 14 martie 2011 16:12
cum a zis si cineva mai sus, ea cauta sa fie in centru atentiei, de aceea mai da cateva replici de acest gen, ca sa fie pe paginile ziarelor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells