Leonardo DiCaprio a început filmările la The Great Gatsby

de Cristina Grigore în 7 Sep 2011
Leonardo DiCaprio a început filmările la The Great Gatsby

Romanul lui F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby, nu este la prima ecranizare, însă Warner Bros şi Village Roadshaw vor să facă din această producţia una de excepţie, filmată în 3D, cu un buget generos şi o distribuţie consacrată. Începerea filmărilor, ce va demara astăzi, a fost anunţată oficial de producători, care au dat publicităţii şi sinopsis-ul filmului, preluat de Collider.

A patra versiune pentru marele ecran a apreciatului roman scris de Fitzgerald îl va avea pe Leonardo DiCaprio în rol central, alături de Carey Mulligan, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Isla Fisher şi Jason Clarke.

Povestea din film va urma traiectoria din carte a lui Nick Carraway (Maguire), care "se mută din vestul Statelor Unite în New York în vara lui 1922, operioadă al moravurilor  relaxate, dominată de fascinaţia jazz-ului şi supremaţia traficanţilor de alcool. Aflat în căutarea propriului „vis american”, Nick se stabileşte lângă un vecin misterios şi petrecăreţ, Jay Gatsby (Di Caprio), şi verişoara sa, Daisy (Mulligan), căsătorită cu aristocratul Tom Buchanan (Edgerton)”.

„Nick este astfel atras în lumea captivantă a celor foarte bogaţi, a iluziilor lor, a iubirilor şi a dezamăgirilor lor. Martor al întâmplărilor acestei lumi, de care aparţine şi din care totuşi nu face parte, protagonistul ne înfăţişează, din perspectiva sa, o istorie fascinantă, a iubirilor imposibile, a viselor ce nu pot fi spulberate şi a tragediei extreme, iar oglinda acelor timpuri se răsfrânge şi asupra vremurilor moderne”.

Baz Lurhmann (Moulin Rouge) va fi regizorul acestei pelicule 3D, cu un buget de aproximativ 150 de milioane de dolari, scenariul fiind semnat de Craig Pearce. Filmările vor avea loc în Australia iar lansarea peliculei este programată pentru toamna lui 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 7 septembrie 2011 10:25
o sa fie un film reusit dupa parerea mea
xerses pe 7 septembrie 2011 11:27
Sa fie intr-un ceas bun.
catasmile17 pe 7 septembrie 2011 12:02
Interesant !!!! Asteptam sa vedem ce va iesi !!!!
Karakan pe 7 septembrie 2011 13:16
Ce-i cu sinopsisul acesta? Sumarul nu-i bun?
Crist11 pe 7 septembrie 2011 14:16
Parca ieri juca in Titanic, si era un pust cu o fizionomie a fetei inca speriata, cat de repede a evoluat si s-a transformat intr-un monstru actoricesc.
pe 7 septembrie 2011 14:52
Comentariu șters
cristi23 pe 7 septembrie 2011 16:09
orice film cu leonardo dicaprio merita vazut,cu siguranta va fi un hit
b0b0cin3filul pe 7 septembrie 2011 17:11
Mai lasati-ma frate cu atatea 3D-uri si atatea blockbustere. Incep sa ma doara ochii si nu pot sa savurez deloc filmul, e extrem de incomod. Dar se pare ca lumea e mult mai atrasa de 3D-uri si Warner Bros scoate bani frumosi. Ca pana la urma scenele de Oscar, tot in 2D sunt filmate si aici nu pot fi contrazis.
Han_Solo pe 7 septembrie 2011 19:27
Ce treaba are un blockbuster cu Oscarul? Un film cu buget de 150 mil $ e facut in primu si primu rand ca sa scoata bani, daca e sa puce si un Oscar pe langa atunci e si mai bine. Si in plus ce e asa greu de inteles cand filmul care a lansat "nebunia" 3D a incasat 2.8 miliarde $ iar primele 3 filme de anu asta la incasa sunt tot in 3D(poate gresesc in cea ce priveste HP, nu stiu daca a fost 3D). Dar na, sa ne dam putin mari ca avem o urma de rebel in noi comentam aiurea vis a vis de 3D-uri cand stim foarte bine de ce se fac filmele 3D. Si apoi, care e stresu tau? Filmul apare si in 2D, deci nici un stres cu 3D-ul. Daca si Scorsesse s-a apucat de 3D....ce te mai miri?
lav pe 7 septembrie 2011 22:08
automat la un film 3D e si biletul mai scump...si multe filme gen alice in wonderland sau piratii de anul acesta....sincer nu prea au fost 3D...ca le'am vazut pe amndoua in cinema...si m-au dezamagit la acest capitol(am dat un exemplu)...ce nu inteleg eu e cum se potriveste un astfel de film in 3D...ca mie nu mi se pare a fi numai blockbuster...ci si un film care vrea sa stranga si premii...dar astept cu interes pentru ca dicaprio de ceva timp e unul din actorii mei favoriti..si pe de o parte m-am saturat si eu sa merg la film si toate sa fie 3D..parca e prea mare isteria...
Bayard pe 7 septembrie 2011 18:28
Asa face leonardo di caprio.... din cand in cand mai renunta la blockbustere si spera sa ia un Oscar :)
Gebeleizis pe 8 septembrie 2011 00:21
Daca e cu DiCaprio cred ( si sper) ca o sa iasa ceva foarte bun.
alex_il_fenomeno pe 8 septembrie 2011 11:10
e bina ca filmarile au luat startul , ca sa nu sufere alte amanari !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells