Keira Knightley este Zâna cea bună - VEZI FOTO

de Răzvan Boboc în 10 Iul 2009
Keira Knightley este Zâna cea bună - VEZI FOTO

Cu toţii ştim că Keira Knightley are ceva magic! Vedeta din Atonement şi-a îndeplinit dorinţa şi a devenit Zâna cea bună într-un scurtmetraj, conform The Sun.

Publicaţia britanică a publicat câteva imagini cu Keira în această postură.

Actriţa de 24 de ani a apelat la o perucă albă, perle şi aripi de zână pentru a apărea în The Continuing And Lamentable Saga Of The Suicide Brothers. Trebuie să recunoaştem că arată foarte bine.

Şi zânele au slăbiciunile lor! În una dintre poze Keira apare cu un biscuit uriaş.

Regizorul scurtmetrajului este chiar Rupert Friend, iubitul lui Knightley și Cheri din filmul omonim cu Michelle Pfeiffer în rol de curtezană ce se va lansa în România săptămâna viitoare.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 10 iulie 2009 03:16
Nu... Keira Knightley chiar nu are ceva magic.Mie unul personal,nu prea imi place fata.De cand am remarcat-o in "Piratii din Caraibe" nu mi-a placut de ea.Si cred in continuare ca ea este singura persoana care nu are ce cauta pe rolul ala,pentru ca e prea baietoasa,si asta in general (bineinteles,parerea mea proprie si personala).
Dar in pozele de mai sus.... e cu totul alta poveste. Adica...wow ! Chiar arata ca o fiinta rupta din basme.De la machiaj si pana la expresia fetei (din diferite momente),totul arata exceptional.Sincer nu stiu despre ce film este vorba,dar dupa pozele astea,va fii cu siguranta un "must see".

Midnite pe 10 iulie 2009 10:24
Nu stiu pe voi. Dar pe mine ma inspaimanta poza aia!
In cea cu biscuitele parca ar fi un diavol, devorand... Rolul ei din Piratii din Caraibe ii ofera un look mai aparte. Dar asta? Nu, nu, nu...

Dragosh, ce must see? e de scurt metraj.

cosmin pe 10 iulie 2009 11:30
ma Dragosh02 tu mereu ai ceva impotriva tuturor nu?eu zic ca gresesti si ca facut un rol formidabil in piratii din caraibe ca si in king arthur
Howling-wolf pe 10 iulie 2009 13:47
Pentru Dragosh02: In Piratii din Caraibe rolul cerea sa fie mai "baietoasa", nu uita ca sunt scene in care ea trebuie sa supravietuiasca luptand cu sabia, cum crezi ca o mimoza sclifosita ar putea sustine asa ceva. Plus ca, Keira e plina de personalitate, adica ce se cerea pentru rol. Vrei s-o vezi intr-o postura ultra feminina, vezi Atonement...
Dragosh02 pe 10 iulie 2009 14:49
Da.. dupa ce m-am informat,am aflat ca The Continuing And Lamentable Saga Of The Suicide Brothers,este un scurt metraj. Dar tot must see ramane !
Acum legat de rolurile alea din "P.d.Caraibe" ,"K. Arthur" etc,chiar daca rolul cerea din partea eroinei sa se descurce in scenele de lupta...eu nu la asta m-am referit.Adik nu iti trebuie o fata,care sa aiba mimica si duritatea unui baiat,ca sa faca fata rolului.Pot sa dau n exemple de actrite frumoase si pline de feminitate care se potrivesc de minune in rolurile de "fete dure " (de la Angelina Jolie pana la.... Ziyi Zhang).Si am vazut Atonement,si la fel,ea nu mi-sa parut potrivita.Dar cine stie,poate am dezvoltat eu o anumita repulsie la adresa ei,si vorbesc numai prostii defapt.Oricum ar fii pozele din articol mi-se par foarte marfa !

timy1777 pe 10 iulie 2009 20:46
lol...asta e chiar ea?nu seamana deloc cu ea...poate un pic in poza a doua.sunt o fana piratii din caraibe,dar sincer nu-mi place de ea...poate ca e o actrita talentata,dar nu-mi place de ea.

insa scurtmetrajul asta pare interesant...ma-ntreb,oare cand va aparea?

mda pe 11 iulie 2009 22:37
lui dragosh ii tb o actrita cu silicoane si curbe......ceva megan fox............decat o playboy girl care sa joace prost mai bine cineva cu mai putine curbe dar cu talente actoricesti.........

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells