John Travolta si Kirk Douglas - un sarut soc!

de Razvan Boboc în 18 Nov 2007
John Travolta si Kirk Douglas - un sarut soc!

In cadrul unei gale de film din Los Angeles, John Travolta l-a sarutat cu foc pe buze pe nonagenarul Kirk Douglas. Totul s-a intamplat in fata zecilor de fotografi prezenti, scrie Daily Mirror. Travolta primise in cadrul acestei ceremonii premiul pentru excelenta in film care i-a fost oferit chiar de Kirk Douglas. Travolta nu s-a multumit doar cu o strangere de mana in semn de recunostinta si i-a oferit colegului sau mai in varsta un sarut pe buze.

Douglas nu a fost foarte incantat de gestul lui Travolta, dovada fiind imaginile publicate de Daily Mirror de la ceremonie. Acesta era foarte speriat si surprins neplacut de sarutul oferit de colegul sau.

John Travolta a fost acuzat in luna iulie de catre activistii pentru drepturile homosexualilor de comportament homofob si au amenintat cu boicotarea lansarii noului sau film "Hairspray". Starul interpreteaza in acest lungmetraj rolul grasanei Edna Turnblad, fiind ultima adaptare cinematografica dupa musicalul "Hairspray". Criticii sustin ca interpretarea acestui rol "de travestit" este o dovada de ipocrizie din partea actorului care este adept al Bisericii Scientologice, cult religios care nu accepta homosexualitatea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells