John Cusack are colegi noi în The Raven

de Cristina Grigore în 14 Oct 2010
John Cusack are colegi noi în The Raven

Distribuţia thriller-ului The Raven, care îi avea la bord pe John Cusack şi Jeremy Renner, a suferit schimbări, o dată cu venirea actorilor Luke Evans (Clash of the Titans) şi Alice Eve (She’s Out of My League). Conform Slashfilm, Jeremy Renner a renunţat la acest proiect din cauza programului încărcat, ce include în această perioadă filmările la Mission: Impossible IV.

Locul vacant a fost ocupat de Evans, un actor nou la Hollywood, dar care a reuşit, în nici un an, să se plaseze în numeroase producţii. După Tamara Drewe, el va apărea în filmul de aventuri 3D The Three Musketeers al lui Paul W. S. Anderson, va intra in pielea lui Zeus în Immortals, al lui Tarsem Singh, şi va juca alături de Jason Statham în thriller-ul Blitz. Pe frumoasa Alice Eve o vom putea vedea în The Decoy Bride (2011), la care a terminat recent filmările.
 
În The Raven, Evans va avea rolul unui detectiv care se aliază cu Poe (Cusack) în cursa pentru aflarea ucigașului în serie ce a răpit-o pe logodnica autorului (Eve), situaţie similară celei din povestirea la care Poe tocmai lucra.

Scenariul, ce aparţine lui Hannah Shakespeare şi Ben Livingston, este o abordare imaginară a misterului ce învăluie ultimele zile de beţie şi delir ale lui Edgar Allan Poe, mort la 40 de ani. Acţiunea este plasată în Baltimore, în 1849. La cârma producţiei se află regizorul lui V for Vendetta, James McTeigue.

Filmările la The Raven vor începe luna viitoare în Budapesta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 14 octombrie 2010 13:17
Ce sa spun ma oftic doar ca filmeaza la Budapesta si nu filmeaza in Romania in rest sa auzim numai de bine.
vinci pe 14 octombrie 2010 23:12
ce sa filmeze la noi..nu se compara budapesta cu jaful de bucuresti...sa fim seriosi..cn a stat mai multe zile la budapesta stie despre ce vorbesk..ce sa filmeze in buc??blocurile de beton si aglomeratia..nu avem nici pomii pe strada..halal de capitala..si un aer de nu poti sa-l respiri..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells