Eddie Murphy vrea să-l înşele pe Ben Stiller în Tower Heist

de Cristina Grigore în 14 Oct 2010
Eddie Murphy vrea să-l înşele pe Ben Stiller în Tower Heist

Brett Ratner a amânat de ani de zile proiectul Tower Heist, însă acum nu numai că este pe cale de a-l duce la bun sfârşit, dar a reuşit şi să atragă o distribuţie consacrată şi promiţătoare. Ultimul angajat în acest proiect este Eddie Murphy, care va face echipă cu Ben Stiller şi Alan Alda, anunţă Deadline.

Murphy făcea parte şi din scenariul anterior, intitulat Trump Heist, scris de Ted Griffin (Ocean's Eleven, Matchstick Men), în care ar fi trebuit să joace alături de alţi doi actori de culoare, Chris Rock şi Chris Tucker (cu care Ratner a lucrat la seria Rush Hour). În scenariul actual, revizuit de Jeff Nathanson (seria Rush Hour), Ratner renunţă la ideea sa iniţială şi îl păstrează în distribuţie doar pe Murphy.

Tower Heist este povestea unui escroc de pe Wall Street (Alan Alda), arestat la domiciliu în urma acuzaţiilor de maşinaţiuni financiare ilicite, ce i-au lăsat fără banii de pensie pe angajaţii luxoasei clădiri din Manhattan în care locuia. Stiller, care va juca rolul managerului clădirii, pune la cale, împreună cu câţiva colegi, un plan prin care să îşi recupereze banii. Se pare că Murphy a primit rolul unui spărgător de seifuri, care vrea să îi ajute pe păgubiți, însă nu este chiar sincer în privinţa motivaţiei sale.

După nereuşitele comedii Norbit, Meet Dave şi Imagine That, Eddie Murphy ar avea nevoie de un rol care să îi revitalizeze cariera. Vom vedea dacă va reuşi acest lucru cu Tower Heist.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 14 octombrie 2010 13:38
Daca judecam filmul prin prizma distributiei am putea spune ca va fi o comedie superba dar nu se stie niciodata.Din punct de vedere al carierei lui Eddie Murphy intradevar acest proiect ar putea sa-i relanseze cariera.
melody10 pe 14 octombrie 2010 16:54
Sunt deacord cu cetateanu, acest film l-ar putea ajuta pe Eddie Murphy sa revina in atentia publicului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells