Jean Dujardin ar fi putut rata Oscarul!

de Cristina Grigore în 2 Mar 2012
Jean Dujardin ar fi putut rata Oscarul!

Trofeul Academiei Americane de Film a fost înmânat luni dimineaţă actorului francez Jean Dujardin pentru interpretarea sa din filmul anului, The Artist.

Însă, potrivit foxnews.com,  ceea ce nu au ştiut votanţii Oscarurilor până în momentul acordării statuetelor a fost că filmul Les Infidels (The Players), pe care Dujardin l-a scris, regizat şi în care a jucat, conţinea iniţial o glumă legată de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, scenă care ar fi fost considerată ofensatoare de către aceştia.

În film, actorul de 39 de ani joacă rolul unui soţ infidel din New York. Într-o scenă ce are loc la un hotel, el se află în faţa ferestrei, vorbind la telefon cu soţia sa, pe care o asigură „Da, da, draga mea, totul este în regulă!”, moment în care un avion intră într-unul dintre turnurile gemene aflate în planul îndepărtat.

În opinia criticilor, acest moment amuzant nu ar fi fost mai deloc gustat de cei care votează câştigătorii Oscarurilor iar existenţa lui în montajul final al lui Les Infidels i-ar fi afectat cu siguranţă şansele de obţinere a statuetei.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 martie 2012 08:56
Poate da, poate nu...
CosminHorrorMaster pe 2 martie 2012 12:31
Nu prea cred ca l-ar fi afectat.
Crist11 pe 2 martie 2012 14:45
Cred ca mi-am dorit atat de mult sa castige el, incat nu stiu cum as fi reactionat daca ar fi castigat Clooney.
b0b0cin3filul pe 6 martie 2012 22:13
Trebuie doar sa caut Les Infidels!
alex_il_fenomeno pe 8 martie 2012 18:53
a fost o mare surpriza cucerirea Oscarului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells